Sarka Kata fotó szülés edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata a szülés után is keményen edzi a testét: megmutatta követőinek, mit csinál. 

Sarka Kata keményen edz a harmadik gyermeke születése után, ahogy tette ezt azelőtt is. Az anyuka mindig megmutatja követőinek, milyen testmozgással tartja karban magát, ezúttal egy igazán izzasztó edzést választott: 50 fokos melegben teker.

Ilyen keményen edz Kovács Patrícia – fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190620-ilyen-kemenyen-edz-kovacs-patricia.htmlKovács Patrícia megmutatta követőinek, mivel is edzi a testét: ettől olyan kisportolt. Ez Zsír!OrigoFiával együtt sportol Gesztesi Károlyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190619-fiaval-egyutt-sportol-gesztesi-karoly.htmlFelavatta új medencéjét a fiával, Márkóval Gesztesi Károly. A színész rengeteget fogyott az utóbbi időben, most azt is elmondta, hogyan. Azt is elárulta, hogy a fia is csatlakozott hozzá. Ez Zsír!OrigoHázi praktikák narancsbőr ellenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190618-hazi-praktikak-narancsbor-ellen.htmlŐsi ellenség, ami főleg a nyári szezonban keseríti meg a nők életét. A mozgásszegény életmód, a rossz táplálkozási szokások, de a genetika is felelős érte. Nem minden esetben tudjuk teljesen eltüntetni, de sokat javíthatunk rajta házi praktikákkal is. Ez Zsír!OrigoEgy felmérés kiderítette, hogy az aputest vagy a kockahas tetszik jobban a nőknekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190618-egy-felmeres-kideritette-hogy-az-aputest-vagy-a-kockahas-tetszik-jobban-a-noknek.htmlTe mire buksz jobban? A kisportolt kockahas vagy az aputest tetszik? Egy felmérés most kiderítette, mi az, ami inkább lázba hozza a nőket. Ez Zsír!--Iszak Eszter 8 kilót hízott az utóbbi időbenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190618-iszak-eszter-8-kilot-hizott-az-utobbi-idoben.htmlA stressz következtében nagyon lefogyott Iszak Eszter a tavalyi évben, ám most valósággal tündökölt a Joy SMA múlt heti partiján. Egy igencsak merész ruhát választott, és elárulta, hogy 8 kilót hízott. Ez Zsír!--Majoros Hajnalka megvillantotta kockás hasáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190617-majoros-hajnalka-megvillantotta-kockas-hasat.htmlMajoros Hajnalka fürdőruhában mutatta meg izmos hasát. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.