Szorcsik Viki elárulta, mi tökéletes alakjának titka

Forrás: Instagram/Szorcsik Viki -
alak titok test Szorcsik Viki edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szorcsik Viki alakját sokan irigyelhetik, hiszen bombasztikusan néz ki: elárulta, mit tesz érte. 

Szorcsik Vikinek elképesztő az alakja, és habár sokan hihetnék, hogy a jó géneknek köszönheti, valójában nem. A Mokkában elárulta, mit tesz azért, hogy ilyen bombasztikusan nézzen ki.

Szorcsik Viki megdolgozik a tökéletes testéért Forrás: Instagram/Szorcsik Viki

„Nem vagyok szerencsés alkat, mert ha az lennék, Naomi Campbell lennék. Az igazság az, hogy gyermekkorom óta tudatosan úgy élem az életem, hogy a sport számomra egy nagyon fontos dolog. Már gyermekkoromban nagyon sokat sportoltam, és ez megmaradt mind a mai napig. Azt gondolom, ha az ember foglalkozik a testével, nemcsak a lelkével, mind a kettővel, akkor ezt egyensúlyba lehet tartani. Nagyon fontos, hogy mit eszünk. Én nagyon szeretem a pizzát, az olaszos tésztákat, és azért tudjuk, hogy azok nem feltétlenül diétás ételek, de azért, hogy az ember tartsa a formáját, egy bizonyos kor felett meg kell szenvedni már egy kicsit. Oda kell jobban figyelni” – mondta Viki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.