Már gyerekkorában is küzdött a túlsúllyal Suma Jane Dark. Szülei fogyókúrás táborokba küldték nyaranta, mire 11 éves lett, már a bulimiával küzdött. Felnőttkorára tanulta meg elfogadni magát, most másokat szeretne motiválni ugyanerre. 

Úszott, táncolt és edzeni is járt gyerekként Suma Jane Dark, ám társai és az ő megjelenése között jelentős különbség mutatkozott. Már egészen kisiskolásként túlsúlyosnak számított a portlandi lány, szülei rendszeresen küldték fogyókúrás táborokba. 

Suma ma már másokat szeretne motiválniForrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / Suma Jane Dark/Mediadrumworld.Com / Suma Jane Dark

Mire 11 éves lett, már a bulimia nevű étkezési zavarral küzdött. A környezetében lévő felnőttek mindig kihangsúlyozták, mennyivel jobb lenne az élete, ha végre lefogyna. A lány pánikba esett attól, hogy nem tudja kontrollálni a testét, sem az étkezéssel, sem pedig a mozgással. 

Elfogadta testét a fiatal nőForrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / Suma Jane Dark/Mediadrumworld.Com / Suma Jane Dark

A húszas évei elején étrendkiegészítő tablettákat szedett, és alig evett. 2009-ben egy borzalmas házban élt, és még mindig a súlyával küzdött. Rájött, hogy ki kell békülnie magával, különben az élete nem lesz jobb. Segítő csoportokat hozott létre, és rájött, hogy más emberek is küzdenek ezekkel a problémákkal. Ma sikeres blogger.