Károly herceg úgy él Erdélyben, mint bármelyik falubeli

Forrás: Getty Images/2019 WPA Pool/Wpa Pool -
Zalánpatak Erdély Románia pálinka Károly herceg vendégház Kamilla hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A természetet és a helyiek közvetlenségét élvezi az erdélyi Zalánpatakon Károly herceg, amikor oda látogat. A falusiak szerint nagyon barátságos, és úgy sétálgat a településen, mint bárki más. 

Minden tavasz végén meglátogatja Erdélyt Károly herceg immár húsz éve. Távoli rokonát, Kálnoky Tibor grófot és annak családját is meglátogatja Miklósváron. A brit trónörökös saját vendégházat is fenntart Zalánpatakon. A Borsnak most a helyiek meséltek arról, milyen a walesi herceg, amikor lehetősége van arra, hogy pihenjen egy kicsit távol a sajtótól.

Legutóbb a Donald Trumppal való találkozás előtt töltött el egy napot Zalánpatakon. Kamilla hercegné nélkül érkezett barátok és biztonsági emberek társaságában.

Károly herceg imád a természet közelében lenni, távol a sajtótól Forrás: Getty Images/2019 WPA Pool/Wpa Pool

"Ilyenkor, amikor a faluban jár gyalog, akkor úgy viselkedik, mint akárki más. Ezek neki nagyon ritka pillanatok, nincsen sajtó, felhajtás körülötte. Egyszerűen sétálhat egy faluban, az emberek ülnek a padon, üdvözlik mint falustársat. Tanult egy pár szót magyarul. Jó napot kívánok! Jó délutánt! Jó estét! Köszönöm! Kérem! szavakat ismeri. A legjobban a falu körül szeret járni a réteken" – mesélte a lapnak Kálnoky Tibor gróf. Most van a vadvirágok szezonja, Károly herceget ez is ámulatba ejti. Már meg is kérte rokonát, hogy küldjön neki fotókat arról, hogyan változnak a színek.

Név szerint ismeri a személyzetét, keresi a helyiek társaságát, kedvenc ételei közé tartozik a sárgaborsó-krémleves, a nem túl csípős nyúlpaprikás és a székelykáposzta.

A Bors munkatársai Erzsi nénivel és Misi bácsival is találkoztak, akik szintén ismerik a herceget. "Jóravaló, derék ember a herceg. Sosem felejtem el, ahogy pálinkázott velem. Örök emlék ez számunkra" – mondta Misi bácsi, aki fotót is mutatott a pillanatról. Ha a herceg a faluban van, ő köménymagos pálinkával kínálja, felesége pedig fánkkal.

Károly herceg úgy él Erdélyben, mint bármelyik falubelihttp://www.life.hu/otthon/20190625-karoly-herceg-ugy-el-erdelyben-mint-barmelyik-falubeli.htmlA természetet és a helyiek közvetlenségét élvezi az erdélyi Zalánpatakon Károly herceg, amikor oda látogat. A falusiak szerint nagyon barátságos, és úgy sétálgat a településen, mint bárki más. OtthonGörög Zita imádja új konyhájáthttp://www.life.hu/otthon/20190624-gorog-zita-imadja-uj-konyhajat.htmlLakásfelújításon estek át Görög Zitáék. A modell most megmutatta, milyen gyönyörű konyhát varázsoltak, amelyen ő maga is dolgozott. Otthon--Ellepték a patkányok a Buckingham-palotáthttp://www.life.hu/otthon/20190624-elleptek-a-patkanyok-a-buckinghampalotat.htmlA Buckingham-palota személyzetének élete nem csak játék és mese. Most például ki kellett hívni a rágcsálóirtókat, mert patkányokat láttak a konyhában. Otthon--Luxusvillát akart vásárolni a férfi, helyette egy gyepfoltot kapotthttp://www.life.hu/otthon/20190617-luxusvillat-akart-vasarolni-a-ferfi-helyette-egy-gyepfoltot-kapott.htmlKerville Holness azt hitte, hogy potom pénzért jutott egy floridai luxusvillához, ám kiderült, hogy csak az előtte lévő gyepcsíkot vette meg. Megpróbálta visszaszerezni a pénzét, ám ez nem sikerült. Otthon--Autógumiból készül az a szúnyogcsapda, amelyet tudósok fejlesztettek kihttp://www.life.hu/otthon/20190621-autogumibol-keszul-az-a-szunyogcsapda-melyet-tudosok-fejlesztettek-ki.htmlAz ország Bálint gazdája, azaz Bálint György osztott meg egy cikket a közösségi oldalán, amelyben bemutatnak egy új szúnyogcsapdát, amely autógumiból készül. Igazán figyelemreméltó találmány. OtthonOrigoPécsi Ildikó unokája, Csaba újra visszafoglalta a házat, amiből kilakoltattákhttp://www.life.hu/otthon/20190613-pecsi-ildiko-unokaja-csaba-ujra-visszafoglalta-a-hazat-amibol-kilakoltattak.htmlKilakoltatták Pécsi Ildikó ingatlanából a színésznő unokáját, Csabát. A fiatal férfi nem tágított, visszfoglalta az ingatlant. Pécsi képviselője újra zárat cseréltetett, ám Csaba most ismét beköltözött. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.