A Bosszúállók: Végjáték az idei év egyik legnagyobb filmes sikere. A Marvel-moziuniverzum legjobban várt darabja elképesztő kasszasiker volt, és most sikert hozhat azoknak a tulajdonosoknak is, akik Airbnb-n hirdetik Tony Stark filmbéli otthonát. 

A Végjátékban a Vasember törzshelye, otthona már nem a Stark-torony, hanem egy merőben más hangulatú, vízparti faházikó. Ebben a természetközeli, idilli környezetben neveli Tony és Pepper Potts a kislányukat, és itt zajlik a film egyik legdrámaibb jelenete is Tony halála után.

Robert Downey Jr. (Tony Stark) a Bosszúállók: Végjáték című filmbenForrás: Marvel Studios

Most akár te is belecsöppenhetsz ebbe az idillbe, illetve a film közegébe, hangulatába, a tulajdonosok ugyanis az Airbnb-n hirdetik a házat, ami egyébként egy óriási farm része. A faház 20 percnyi autóútra van Atlantától, a jó levegő, az elvonulási lehetőség adott.

A rusztikus hétvégi házikó, amiben nagyrészt a fa elemek dominálnak, három hálószobát és három fürdőszobát rejt. A nappaliban hatalmas cserépkályha gondoskodik az otthonos légkörről. Rendkívül lakájos, és természetközeli hangulatot áraszt az egész ház. A vízparti otthon minimum három éjszakára kiadó, egy éjszaka pedig átszámítva körülbelül 265 ezer forintba kerül, azaz 800 ezer forintot minimum ott kell hagyni.

Kattints a képre a galéria megnyitásához!

Forrás: Airbnb