Lakásdekorációs ötletek, hogy Olaszországban érezd magad

Forrás: Shutterstock -
lakásdekoráció olasz Olaszország otthon ötletek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olaszország nem csupán a változatos és mesés tájai miatt kivételes európai ország, a mindent átjáró impulzív, mégis nyugtató energiái feltöltik az ember lelkét. Ki ne szeretné ezt az otthonában is érezni anélkül, hogy mediterrán stílusban átépíttetné? Hoztunk némi segítséget ahhoz, hogy nyáron Itália beköltözhessen a lakásodba.

A teraszon, erkélyen való étkezés igazán olaszos, de ehhez elengedhetetlen a kényelem. Cseréld le a fehér műanyag székeket és asztalt, és válassz helyettük fából készülteket, amiket feldobhatsz pár színes díszpárnával. A reggeli legyen egy kellemes sajttál, ebédre egy finom pasta, estére pedig saláta és grillezett hús. Tökéletes olasz életérzés!

Válassz fából készült székeket és asztalt az erkélyedre Forrás: Shutterstock

A csíkos napernyőkről a legtöbbünknek az olasz Riviéra ugrik be, amit könnyedén bevihetsz a kertedbe, vagy épp az erkélyre. Árnyék és édes nosztalgia egyben. A csíkokról azonban a lakásban sem kell lemondanod, hiszen a szőnyeg, a kanapé, a függöny mintáiban is visszaköszönhetnek.

A függöny mintáiban visszaköszönhetnek a csíkok Forrás: Shutterstock

A kis lampionok, fényfüzérek az olasz éjszakai kisvendéglők hangulatát idézik. Így tökéletes választás kertben, teraszon vagy akár a lakásban is.

A kis lampionok, fényfüzérek az olasz éjszakai kisvendéglők hangulatát idézik Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.