Vilmos herceg elárulta, szerinte milyen nagymama lett volna Diana hercegné

nagymama Diana hercegné család Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem ismerhette meg unokáit Diana hercegné, de Vilmos herceg most elárulta, hogy esténként mesél róla a két kis hercegnek és hercegnőnek. 

Első hallásra meglepő kijelentést tett édesanyjáról Vimos herceg. A Hot! magazin az egyik külföldi hírportálra hivatkozva azt írta, a trónörökös esténként mesél a gyerekeknek Diana hercegnéről, aki már nem ismerhette az unokáit.

Vilmos hercegnek nagyon hiányzik az édesanyja Forrás: Getty Images/Georges Dekeerle

„Az anyám iszonyú nagyi lett volna. Biztos vagyok abban, hogy imádta volna a gyerekeimet, de valódi rémálom lett volna vele az életünk. Jött volna a fürdetéskor, együtt kipacsálták volna a vizet, színes fürdőhabbuborékok lettek volna mindenfelé, aztán hazament volna, otthagyva minket a kupival” – nevetett a herceg.

Mint mondta: nem tud minden este ott lenni, amikor lefekszenek a gyerekek. Katalin hercegné sem ismerte személyesen Dianát, így akkor hallanak róla a gyerekek, amikor ő is jelen van az esti meseolvasásnál.

Kosarat borítottak a csecsemőkre – Felháborító gyereknevelési szokások a múltbólhttp://www.life.hu/csalad/20190623-meglepo-es-felhaborito-gyermeknevelesi-szokasok-a-multbol.htmlManapság igen komolyan veszik a gyermeki lélek ápolását és testi, valamint mentális fejlődésük védelmét. Ezt bizonyos kultúrákban talán sikeresen túlzásba is vitték, elég csak a hópehely nemzedékre gondolnunk. Ám tény, hogy a múltban gyereknevelés címszó alatt történtek eltűnéséért örökké hálásak lehetünk. CsaládOrigoSzandi elárulta, nagyon szeretett volna negyedik gyermekethttp://www.life.hu/csalad/20190627-szandi-elarulta-nagyon-szeretett-volna-negyedik-gyermeket.htmlSzandi elárulta, nagyon szeretett volna egy negyedik gyermeket, ám végül férjével lemondtak róla. CsaládOrigoNyílt levél – Az apa öngyilkossága felnőttként is elveszetté teszhttp://www.life.hu/csalad/20190621-nyilt-level-az-apa-ongyilkossaga-felnottkent-is-elveszette-tesz.htmlEgy szülő elvesztése mindig borzasztó tragédia, kisgyermekként megélni pedig kifejezetten lélekromboló. Gyakran temetik el magukban a kicsik feldolgozatlanul, de nem lehet örökké rejtegetni, az ilyen élethelyzet nem maradhat következmények nélkül. Sok esetben egy krízis – legyen az pozitív vagy negatív – hozza felszínre a soha be nem gyógyult sebeket. Egy olvasónk osztotta meg velünk frissen előtérbe került érzéseit, akinek az édesapja öngyilkos lett. CsaládOrigoLegyen saját szertartásotok, hogy a gyerek könnyen el tudjon aludnihttp://www.life.hu/csalad/20190623-legyen-sajat-lefektetesi-szertartasotok-hogy-a-gyerek-konnyen-el-tudjon-aludni.htmlA gyerekeket nem könnyű este ágyba dugni. Valószínűleg minden szülő érezte már magát tehetetlennek, amikor elcsigázva próbálta gyermekét elaltatni. Ha te is ebben a cipőben jársz, ne keseredj el! Más is küzd hasonló nehézségekkel. Erről tanúskodik néhány kiragadott Hoxa-fórumbejegyzés. CsaládOrigoCzippán Anett megmutatta: nem egyszerű gyerekkel vásárolnihttp://www.life.hu/csalad/20190625-czippan-anett-megmutatta-nem-egyszeru-gyerekkel-vasarolni.htmlÉdesanyaként sok dolog bonyolultabb, mint előtte volt. Czippán Anett most megmutatta, hogyan vásárol ruhát a gyermekével. CsaládOrigoJobb ember leszek! mozgalom: gyerekeknél különösen fontos az érintéshttp://www.life.hu/csalad/20190625-jobb-ember-leszek-mozgalom-gyerekeknel-kulonosen-fontos-az-erintes.htmlKisbabakorban különösen, de kamaszoknál is fontos, hogy a szülő megölelje, megpuszilja gyermekét. A Life.hu Jobb ember leszek! mozgalmának júniusi kihívásában is az érzelmek érintés általi kifejezésére szeretnénk felhívni a figyelmet. Egy háromgyermekes édesanyát kérdeztük arról, hogy az anya-gyermek kapcsolatban miért fontos ez, és hogyan érdemes csinálni. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.