A sztárok ezen a héten kifejezetten az élénk, nyárias színeket keresték a tűzpirostól a sárga különböző árnyalatáig. Mutatjuk is a hét legpezsdítőbb outfitjeit.

  • Zendaya, a Pókember női főszereplője egy talkshow felvételére érkezett ebben a narancsszínű, rendkívül sikkes és játékos Carolina Herrera ruhában. Káprázatosan festett!
ZendayaForrás: Northfoto
  • Sötétnarancsosabb árnyalatot választott Ciara, de nemcsak a szín, a szabás is látványosra sikerült. A méretes vállak, a ráncolások, az oldalt hosszított fazon a Jean Paul Gaultier divatházat dicséri.
CiaraForrás: Getty Images
  • A válófélben lévő Irina Shayk jól ötvözte az elegánsabb és a vagány, rockosabb darabokat. A napsárga árnyalat és a fekete szín is kiváló párosítás volt. Teljes az összhang!
Irina ShaykForrás: Northfoto
  • Chrissy Teigen stílusérzéke maga a tökély, imádjuk, bármit is vesz fel. A modell ráadásul szebb, mint valaha, pedig saját bevallása szerint plusz 10 kiló van rajta. Lánya születését követően Chrissy szülés utáni depresszióban szenvedett, ekkor volt életében a legvékonyabb. Fia születése után viszont rajta maradt plusz 10 kiló, amit nem is szeretne leadni, mert ahhoz túlságosan imád enni, ráadásul boldog így. 
Chrissy TeigenForrás: Getty Images