Eddig titkolta várandósságát a Hazug csajok társaságának sztárja

Forrás: Shutterstock -
család várandós terhes Shay Mitchell Hazug csajok társasága
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy félmeztelen fotóval tudatta rajongóival Shay Mitchell, a Hazug csajok társaságának színésznője, hogy első gyermekével várandós. Eddig titkolta állapotát. 

Ügyesen titkolta áldott állapotát Shay Mitchell, a Hazug csajok társaságának színésznője. Michell első gyermekével várandós, a hírt egy félmeztelen fotóval osztotta meg.

A képen kezével takarja pucér kebleit. Azt ugyan nem lehet tudni, hogy a várandóssága hányadik hónapjában van, de pocakjának méretéből ítélve igencsak sokáig sikerült titokban tartania. Bizonyára nagyon boldog a kismama.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Does this mean I’m allowed to drive in the car pool lane at all times now?

Shay Mitchell (@shaymitchell) által megosztott bejegyzés,

Újra terhes lehet Kylie Jennerhttp://www.life.hu/csalad/20190701-ujra-terhes-lehet-kylie-jenner.htmlKylie Jenner elszólhatta magát: a rajongók szerint kétségkívül gyermeket vár. Család--Kasza Tibi elárulta: ő még egy, Manker még két gyereket szeretne – Videóhttp://www.life.hu/csalad/20190701-kasza-tibi-elarulta-o-meg-egy-manker-meg-ket-gyereket-szeretne-video.htmlKasza Tibi a legújabb videóklipje kapcsán beszélgetett a TV2 reggeli műsorában, ahol elárulta, hogy mit ábrázol élete első tetoválása. CsaládOrigoSzinetár Dóra cuki fotót posztolt a kisfiáról: így várja az ebédet Benihttp://www.life.hu/csalad/20190701-szinetar-dora-cuki-fotot-posztolt-kisfiarol-igy-varja-az-ebedet-beni.htmlSzinetár Dóra édes fotót osztott meg a kisfiáról. CsaládOrigoTerhességéről mesélt Tóth Gabi: túl van a nehezénhttp://www.life.hu/csalad/20190701-terhessegerol-meselt-toth-gabi-tul-van-a-nehezen.htmlHamarosan édesanya lesz Tóth Gabi, akit az első három hónapban bizony nem kerültek el a rosszullétek. Túl a nehezén, boldogan mesélt a várandósságáról. CsaládOrigoÍgy élnek a világ gyermekei: A kulturális különbségek az étkezésben is megmutatkoznakhttp://www.life.hu/csalad/20190627-igy-elnek-a-vilag-gyermekei-a-kulturalis-kulonbseg-az-etkezesben-is-megmutatkozik.htmlAz senki előtt sem titok, hogy a gyerekek a világ különböző pontjain egymástól teljesen eltérő kultúrkörben nevelkednek, más lehetőségekkel rendelkeznek és elvárásokkal néznek szembe. Korábban megmutattuk, hogy ez a fajta eltérés mit jelent a játékok terén, most nézzük meg ugyanezt az étkezés tekintetében is. CsaládOrigoAz érintés hatalma, amikor valódi kihívás mások átölelésehttp://www.life.hu/csalad/20190627-az-erintes-hatalma-amikor-valodi-kihivas-masok-atolelese.htmlAz ölelés, a simogatás vagy csak egy kedvesebb érintés, amit a barátaink, gyermekeink, párunk irányába teszünk, a legtöbb ember számára természetes. Én azon emberek táborát erősítem, akikben mások túlzott közelsége – nem csak az idegeneké – kényelmetlen érzéseket vált ki. Tehát számomra a június valóban kihívás volt. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.