Terhességéről mesélt Tóth Gabi: túl van a nehezén

Forrás: Fb / Tóth Gabi -
Tóth Gabi terhesség második trimeszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan édesanya lesz Tóth Gabi, akit az első három hónapban bizony nem kerültek el a rosszullétek. Túl a nehezén, boldogan mesélt a várandósságáról.

Tóth Gabi és vőlegénye, Krausz Gábor séf alig várják első közös kisbabájuk érkezését. Az énekesnő a várandóssága első időszakát nem viselte jól, folyamatosan rosszullétek gyötörték. Túl az első trimeszteren azonban minden helyreállt, és a büszke sztármami boldogan programozik kedvesével.

Tóth Gabi Forrás: Fb / Tóth Gabi

"Köszönjük, jól vagyunk, kerekedünk, minden a legnagyobb rendben. Jólesett már végre kiszabadulni egy kicsit"mesélte a Borsnak Gabi, aki párjával egy autós találkozóra ment kikapcsolódni.

"Az első időszakban a fellépéseimet is lemondtam, mert akkor még vigyázni kellett mindenre, de már beléptem a második trimeszterbe, és újra tudok »normális« életet élni. Van, aki végigszenvedi az első három hónapot, én is ilyen voltam. Mindent az orvosom engedélyével csinálok, ha ő azt mondja, ne jöjjek, akkor nem jöttem volna. Egyébként nagyon szeretjük ezt a közösséget, mert mindenki laza, nincs megjátszás, és közben még szuper autókat is kipróbálhatunk. Természetesen a baba most a legfontosabb, de a terhesség nem betegség, hanem egy állapot. Bizonyos dolgokra oda kell figyelni, de ugyanúgy élvezzük az életet mindketten."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.