Meg Ryan arca egészen normálisan néz ki - Fotó

kinézet Meg Ryan arc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, hogy Meg Ryan is belátta, a plasztika többet árt neki, mint használ. 

Egykor a plasztikrémek koronázatlan királynője volt Meg Ryan, olyan, akinek arcával el lehetett rettenteni bárkit a szépészeti beavatkozástól, és úgy tűnik, ezt ő is belátta. A legutóbbi fotóján ugyanis önmagához képest teljesen normálisan néz ki sőt, igazán szép! Valószínűleg már felhagyott a plasztikával, vagy olyan eljárást végeztet, ami nem csinál belőle rémet.

Meg Ryan szebb, mint volt Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Pascal Le Segretain
Heti trendjelentés: Chrissy Teigen plusz 10 kilójával szebb, mint valahahttp://www.life.hu/trend/20190628-heti-trendjelentes-szerepel-benne-chrissy-teigen-zendaya-ciara.htmlA sztárok ezen a héten kifejezetten az élénk, nyárias színeket keresték a tűzpirostól a sárga különböző árnyalatáig. Mutatjuk is a hét legpezsdítőbb outfitjeit. Trend--Sirokai Diána plus size modell mély dekoltázst villantott - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20190624-sirokai-diana-plus-size-modell-mely-dekoltazst-villantott.htmlSirokai Diána mély dekoltázsával varázsolta el a rajongóit. TrendOrigoVasaló alakú cipőt dobott piacra a Nike, felháborodtak a kommentelőkhttp://www.life.hu/trend/20190624-vasalo-alaku-cipot-dobott-piacra-a-nike-felhaborodtak-a-kommentelok.htmlVasalóra emlékeztető cipőt dobott piacra a Nike. A sportmárka oldalán háborognak a kommentelők, főként azért, mert ezt a modellt kifejezetten nőknek ajánlják. TrendOrigoForradalmi borotvareklám: szőrös nők szerepelnek bennehttp://www.life.hu/trend/20190628-forradalmi-borotvareklam-szoros-nok-szerepelnek-benne.htmlFelrobbantotta az internetet reklámjával a női borotvamárka: szőrös nők szerepelnek benne. TrendOrigoIrina Shaykot választották a legszexibb bikinimodellnekhttp://www.life.hu/trend/20190628-irina-shaykot-valasztott-a-legszexibb-bikinimodellnek.htmlBradley Cooper exét, Irina Shaykot választották a legszexibb bikinimodellnek. TrendOrigoAz érzékeny bőr legjobb barátja: az Aloe verahttp://www.life.hu/trend/20190627-az-erzekeny-bor-legjobb-baratja-az-aloe-vera.htmlMár az ókorban is használták gyógyászati célokra az Aloe verát, ami a szépségiparnak is rendkívül fontos, természetes alapanyaga. A pozsgás hosszú leveleinek kocsonyás belseje bőrnyugtató, sejtregeneráló, gyulladásgátló hatású. Széles körű hatása miatt sokféle kozmetikumban megtalálható. Mutatjuk is a kedvenceinket! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.