Szinetár Dóra cuki fotót posztolt a kisfiáról: így várja az ebédet Beni

fotó család Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra édes fotót osztott meg a kisfiáról.

"Azt hiszem, éhes..." – írta a fotója alá kommentben Szinetár Dóra, aki egy ultracuki képet tett közzé a kisfiáról, Beniről a közösségi oldalán.

A kisfiú arca bár ezúttal sem látható a fotón, a pillanat, ahogy a sütőben sülő finomságot kapaszkodva várja, még ezért is kárpótol minket.

A büszke édesanya rengeteg időt tölt a kisfiával és másik két házasságából született gyerekeivel. Marci fia már felnőtt, mégis szívesen nyaral az édesanyjával és a testvéreivel. A közelmúltban is együtt látogattak meg egy osztrák wellness-szállodát, ahol Dóri néhány felejthetetlen napot töltött a három gyermekével. A férje nem tudta elkísérni őket az utazásra, ám így is hatalmas boldogságban telt az a néhány nap.

A férje nélkül utazott nyaralni Szinetár Dóra: velük indult útnak

Ausztriába utazott Szinetár Dóra a családjával. Elfoglaltságai miatt sajnos a színésznő kedvese, Makranczi Zalán nem tudott velük tartani, viszont csatlakozott hozzájuk a nagyfia, Marci barátnője is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.