Az egészséges családi dinamikához hozzátartoznak a közös együttlétek, melyek nem feltétlenül külső programokban nyilvánulnak meg. A vacsora remek lehetőséget kínálna közös beszélgetésre, ám sok helyen mégsem erről szól. Egy fotós, aki nem félt bemerészkedni a családok hétköznapjaiba, és lencsevégre kapta az egyik legszemélyesebb pillanatukat.

Nálatok van vacsoraidő, vagy mindenki úgy, ott és azt eszi, amihez épp kedve támad? A családi vacsora a hétköznapok legfontosabb eleme kellene, hogy legyen. Sajnos azonban rohanó életünkbe gyakran külön esznek a gyerekek és a felnőttek, sőt, a legtöbb esetben az étkezés a tévé előtt, ölbe vett tányérokkal történik. Arról, hogy miért is lenne elengedhetetlenül fontos ennek a szokásnak a gyökerekhez való visszatérése, ITT már írtunk. Most nézzük meg a szomorú valóságot.

Lois Biefeld fotós arra volt kíváncsi, hogy a dolgos napokon, amikor a család este végre megpihenhet, hogyan is fogyasztják el az estebédjüket. Vannak, akik frissen készült főtt étel felett, egy asztalnál ülnek, de legalább ennyien társas magányba burkolózva költik el családjuk nem épp aktív társaságában a vacsorát.

Kattints a képre, és nézd meg galériánkat:

Forrás: loisbielefeld.com