szülés Valkó Eszter gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valkó Eszter és párja hihetetlenül boldogok, hiszen megszületett első közös gyermekük. 

Valkó Eszter és férje élete kiteljesedett, hiszen megszületett első közös gyermekük. Eszter itthon hozta világra gyermekét, pedig dönthetett volna úgy is, hogy Hollandiában szül, mivel férje ott dolgozik. Itthon azonban veszélyeztetett terhesnek minősült, és az ezzel járó óvintézkedések megnyugtatták az anyukát.

Valkó Eszter gyermeke megszületett Forrás: TV2

„Az utolsó hónapokban még jobban aggódtam, mint korábban, hiszen rengeteget küzdöttünk ezért a babáért” – árulta el a Story magazinnak Eszter, akit lelkileg megviselt a szülés: császármetszéssel hozta világra gyermekét. „Nem volt könnyű feldolgozni, hogy akkor a baba most kikerül abból a biztonságos pocakból, ahol eddig jól érezte magát. Úgyhogy én már a műtét előtt sírtam” – mondta. A kis Simon hasfájós baba, és bár felforgatja a szülők éjszakáját, Eszterék nem is lehetnének boldogabbak.

Valkó Eszter megmutatta kisfiát Forrás: Story

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.