Megvalósult Debreczeni Zita álma: saját kertje van

otthon kert Debreczeni Zita álom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Debreczeni Zita örömmel újságolta a követőinek, hogy végre egy régi vágya teljesült: saját veteményese lett.

"Tudjátok milyen az #OMG pillanat? A napokban megkérdezték tőlem, hogy mondjak pár olyan alkalmat amikor büszke voltam magamra vagy egy olyan dolog valósult meg amire már régóta vágytam. Lehet páran már tudjátok, de én imádok kertészkedni és eddig mindig az erkélyen, kis kaspókban ültettem el a növényeimet! Másnak ez talán unalmasnak tűnik, de engem nagyon ki tud kapcsolni... De mára saját kis kerttel büszkélkedhetek! Nagyon régóta szerettem volna egy saját kertet fűszernövényekkel, zöldségekkel, gyümölccsel és természetesen virágokkal..." – újságolta büszkén fotója mellett Zita.

Visszaéltek Debreczeni Zita fotójával: ezt akarták elérni

Úgy tűnik, hogy visszaéltek Debreczeni Zita fotójával, erre az egyik követője hívta fel a figyelmét. Az egyik internetes társkeresőn valaki az ő arcával próbált párt találni.

Hős vezetésoktató mentette meg egy másfél éves gyermek életéthttp://www.life.hu/sztarok/20190705-hos-vezetesoktato-mentette-meg-a-masfel-eves-gyermek-eletet.htmlAzonnal beletaposott a fékbe a vezetésoktató, amikor meglátta a másfél éves gyermeket az úton szaladgálni. Megmentette az életét. TV + SztárokZséda egy fekete bőrszoknyában mutatta meg törékeny alakját – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190705-zseda-egy-fekete-borszoknyaban-mutatta-meg-torekeny-alakjat-foto.htmlZsédán egyszerűen nem fog az idő. Íme a bizonyíték. TV + SztárokBalaton Sound: Pumped Gabo idén is a fesztiválon veret - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190705-balaton-sound-pumped-gabo-iden-is-a-fesztivalon-veret-video.htmlPumpedg Gabo néhány hete még amiatt kesergett, hogy nem jut el az idei Balaton Soundra. A botránycelebnek különösen fontos hely Zamárdi, ugyanis néhány évvel ezelőtt ott fedezte fel őt a bulvár, a nevét is a Soundon elhíresült pumpálós táncáról kapta. TV + Sztárok--Kommentben üzent Gwyneth Paltrow-nak a férjehttp://www.life.hu/sztarok/20190705-kommentben-uzent-gwyneth-paltrownak-ferje.htmlMár a nyilvánosság is tudja, hogy Gwyneth Paltrow és férje, Brad Falchuk sajátosan élik a házaséletüket. Sokan úgy vélik, így nem lehet igazi házas életet élni, ám most bebizonyították, hogy épp annyira szeretik egymást, mint más párok. TV + SztárokKulcsár Edina a Balaton Soundon van és hiányzik neki a kisfia, Medoxhttp://www.life.hu/sztarok/20190705-kulcsar-edina-a-balaton-soundon-van-es-hianyzik-neki-a-kisfia-medox.htmlKulcsár Edina a Balaton Soundon tartózkodik jelenleg. Munkára és szórakozásra is jut ideje, ám nem tudja felhőtlenül jól érezni magát, ugyanis nagyon hiányzik neki a kisfia, Medox. TV + SztárokOrigoPécsi Ildikó unokája továbbra sem hagyja el a budai ingatlanthttp://www.life.hu/sztarok/20190705-pecsi-ildiko-unokaja-tovabbra-sem-hagyja-el-a-budai-ingatlant.htmlTovább folytatódik a viszály Pécsi Ildikó családjában: az unokája nem akarja elhagyni a művésznő házát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.