Kiszel Tünde önfeledten nyaral: egy hatalmas vízicsúszdán is lecsúszott

Kiszel Tünde Spanyolország utazás nyaralás vízicsúszda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lányával, Donatellával nyaral Kiszel Tünde. A naptárdíva most megmutatta, hogy még egy hatalmas vízicsúszdától sem ijed meg.

Nyakába vette a világot Kiszel Tünde és lánya, Donatella. Egy igazi anya-lánya kirándulás keretében utaztak Spanyolországba.

Kiszel számos fotót és szelfit töltött fel eddig a nyaralásról, most pedig egy videót mutatott, amelyen egy eddig nem látott bevállalós arcát mutatta meg. A naptárdíva egy hatalmas vízicsúszdán csúszott le. Azt is odaírta, hogy egyáltalán nem félt.

Kiszel Tünde önfeledten nyaral: egy hatalmas vízicsúszdán is lecsúszotthttp://www.life.hu/lifeutazas/20190712-kiszel-tunde-onfeledten-nyaral-egy-hatalmas-vizicsuszdan-is-lecsuszott.htmlLányával, Donatellával nyaral Kiszel Tünde. A naptárdíva most megmutatta, hogy még egy hatalmas vízicsúszdától sem ijed meg.UtazásIlyen, amikor a nagyra nőtt amerikaiak a szűk japán térben próbálnak boldogulnihttp://www.life.hu/lifeutazas/20190711-ilyen-amikor-a-nagyra-nott-amerikaiak-a-szuk-japan-terben-probalnak-boldogulni.htmlAkik jó magasra nőttek, érezhetik előnynek, de hátránynak is testmagasságukat. Most olyan fotókat mutatunk, ahol a magasság bizony hátrány volt. Azt mutatják be, hogyan boldogultak a nagyra nőtt amerikaiak az alacsony japánok között és a szűkös japán terekben. UtazásOrigoJohnny Depp felesége, Amber Heard Budapesten vanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190704-johnny-depp-felesege-amber-heard-budapesten-van.htmlÚjabban Budapest lett a világsztárok kedvelt úti célpontja. Eva Longoria után most Amber Heard is a fővárosunkban sétálgat. Utazás--MC Hawer megmutatta felsőtestét, elámultak a rajongókhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190619-mc-hawer-megmutatta-felsotestet-elamultak-a-rajongok.htmlNyaralni indult kedvesével MC Hawer. A tengerparton a mulatós énekes is ledobta a textilt, a felsőtestét pedig a közösségi oldala követőinek is megmutatta. Volt, aki kicsit meglepődött a látottakon. Utazás--Az internetes bűnözők is leshetnek a nyaralni indulókrahttp://www.life.hu/lifeutazas/20190613-az-internetes-bunozok-is-leshetnek-a-nyaralni-indulokra.htmlTe is az interneten nézelődsz, mielőtt nyaralni indulnál? Szállást, úti célt, látnivalókat böngészünk az interneten, ám így könnyen válhatunk az internetes bűnözők áldozatává. A biztonsági szakember elárulta, hogyan. Utazás--Harry herceg és Meghan hercegné valóban Afrikába utazikhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190612-harry-herceg-es-meghan-hercegne-valoban-afrikaba-utazik.htmlRégóta rebesgették, hogy a kis Archie születése után nem sokkal Afrikába utazhat Harry herceg és Meghan hercegné. Az információ most már hivatalos, hamarosan útra kel a pár. Utazás

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.