Károly herceg alig várja, hogy elvigye Erdélybe György herceget is

Forrás: MTI/Kátai Edit -
Zalánpatak Erdély Románia otthon Károly herceg György herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számos otthona van a brit trónörökösnek, Károly hercegnek, ezek közül az egyik Erdélyben, Zalánpatakon található. Úgy tudni, imád a kis faluban időzni, alig várja például, hogy magával vihesse György herceget is.

Ingatlanjai közül egyedül az erdélyi Zalánpatak az, ahová még nem vitte el a feleségét, Kamilla hercegnét Károly herceg. A Bors cikkéből kiderült, hogy a brit trónörökös lazítani érkezik a kis faluba minden évben késő tavasszal vagy nyár elején.

Károly herceg Erdélyben Forrás: MTI/Kátai Edit

Igazán a vadvirágok pompája érdekli. Élvezi a sajtó és a nyilvánosság távollétét, úgy járkál a faluban, mint bárki más. Néhány szót meg is tanult magyarul. Úgy tudni: alig várja, hogy a szüleivel együtt elvigye György herceget is a kis falusi lakba. A herceg ugyanis úgy érzi, nagyon hasonlít rá a legkisebb trónörökös.

Károly háza az év többi részében vendégházként üzemel, a vendégek egymásnak adják a kilincset. Legutóbbi alkalommal az utolsó vendég a herceg érkezésének napján jelentkezett ki. A következő pedig már be is jelentkezett nem sokkal Károly távozása után.

Szúrós, tüskés növények, avagy így nevelj kaktuszt a lakásbanhttp://www.life.hu/otthon/20190719-szuros-tuskes-novenyek-avagy-igy-nevelj-kaktuszt-a-lakasban.htmlA kaktuszokról az a hír járja, hogy igénytelen növények, és szinte bárkinél képesek életben maradni. Valóban nem várják el a babusgatást, de az alapvető gondozás nélkül ők sem fognak szépen fejlődni. Lássuk hát, mik a legfontosabb tudnivalók, ha kaktuszt szeretnél nevelni! OtthonOrigoMagyar álomotthonok – Vidéki stílusú családi házhttp://www.life.hu/otthon/20190719-magyar-alomotthonok-videki-stilusu-csaladi-haz-gyalon.htmlA mai modern szemlélet bűvkörében igen ritka, amikor egy Budapest-közeli családi ház tulajdonosa vidéki stílusú, már-már letisztultan rusztikus otthon kialakítását kéri. Szabó Ildikó lakberendezőtől első kézből ismerheted meg ennek az igazán izgalmas gyáli háznak a kialakítását. OtthonOrigoEnyhítsen a lakásában uralkodó hőségen mennyezeti ventilátorralhttp://www.life.hu/otthon/20190701-enyhits-a-lakasaban-uralkodo-hosegen-mennyezeti-ventilatorral.htmlA hőség nem csupán az utcán bolyong, de bizony betéved a lakásokba is. Mind próbálunk ellene védekezni lehúzott redőnyökkel, éjszakai szellőztetéssel és természetesen klímával. Ám van egy másik módja is, hogy csökkentsük a hőérzetünket, ez pedig a ventilátor. OtthonOrigoEgy történelmi olasz palotában alakítottak ki egy modern stúdióapartmanthttp://www.life.hu/otthon/20190707-tortenelmi-olasz-palotaban-alakitottak-ki-egy-modern-studio-apartman.htmlA stúdióapartman egy kis, egy légterű, gyakran galériás egyszobás lakást jelöl. No de mi köze egy ilyen, lényegében inkább a loft és a stúdiólakás közt ingadozó otthonnak egy olasz palotához? A válasz egy csodás belsőépítészeti megoldásban rejlik, melyet most feltárunk előtted! OtthonOrigoGondolj a földre! Praktikus tanácsok a környezetbarát otthonért http://www.life.hu/otthon/20190704-gondolj-a-foldre-praktikus-tanacsok-a-kornyezetbarat-otthonert-hazert.htmlA föld sorsa a kezünkben van, a mi döntésünk, hogy elpusztítjuk vagy megmentjük. Nem csupán a szelektív hulladékgyűjtéssel és az egyszer használatos műanyagok elhagyásával tehetünk hosszú távon jótékonyan a bolygónk egészségére. Csökkentsd otthonod energiafelhasználását, és tedd a lehetőségeidhez mérten környezetbaráttá. OtthonOrigoÚjra vlogol Pataki Zita és férjehttp://www.life.hu/otthon/20190715-ujra-vlogol-pataki-zita-es-ferje-szarnyas-attila.htmlA teherbeesésért folytatott harcukat mutatta meg eddig a vlogjában Pataki Zita és férje, Szárnyas Attila. Most újra videóznak, de könnyedebb témában: a kertjük átépítését veszik fel. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.