Tarján Zsófia fogyás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú ideig küzdött a plusz kilókkal Tarján Zsófi, a Honeybeast énekesnője. Változtatott az életmódján, most pedig edzés közben posztolt egy őszinte és motiváló fotót. 

Ahogy korábban mi is megírtuk: Tarján Zsófia, a Honeybeast énekesnője rengeteget fogyott. „Szeretnék egészséges lenni, a szénhidrát-anyagcserezavarom miatt pedig nincs is más választásom, mint a diéta. Két éve már edzek, de csak az étrendem átalakításával lett látványos a változás” – nyilatkozta akkor az énekesnő.

Tarján Zsófi most egy igazán motiváló fotót töltött fel közösségi oldalára, amelyen láthatjuk, az edzést azóta sem hagyta abba, a pozitív hozadéka pedig szemmel látható. A képhez odaírta: „Edzeni rohadtul fáj, de megéri.”

Sztárok tippjei az egészséges étkezéshezhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190701-sztarok-tippjei-az-egeszseges-etkezeshez.htmlHogyan visz be elég vitamint az a celeb, aki utálja a nyers zöldséget? Mit gondolnak a sztárok a diétákról és a csalóétkezésekről? Íme néhány tipp Hollywoodból, amelyek az egészséges étkezésről szólnak - túlzások nélkül, őszintén, az arany középúton járva. Ez Zsír!OrigoTücsi megmutatta, hogyan fest a pocakja nem sokkal a szülés utánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190724-tucsi-megmutatta-hogyan-fest-pocakja-nem-sokkal-a-szules-utan.htmlMárciusban hozta világra első gyermekét Tücsi. Az édesanya már dolgozik azon, hogy visszanyerje alakját. Most bikiniben mutatta meg, hogyan halad. Ez Zsír!--Utazásai alatt sem hagyja ki a testedzést Palik Lászlóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190723-utazasai-alatt-sem-hagyja-ki-a-testedzest-palik-laszlo-rendszeresen-fut.htmlAz Exatlon Hungary műsorvezetője, Palik László életében fontos szerepet tölt be a sport: futásra például mindig szakít időt. Ez Zsír!OrigoVegetáriánusból lett vadász ez a 35 éves nőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190722-vegetarianusbol-lett-vadasz-ez-a-35-eves-no.htmlHatalmas állatbarátnak vallja magát Rachel Carrie. A 35 éves nő 5 évig volt vegetáriánus, ám egy vadászat alkalmával megváltozott a véleménye. Ma már saját magának lövi a vacsorának valót. Ez Zsír!--Az egész családját fogyásra buzdította az életmódváltó lány: 224 kilót adtak le összesenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190710-sarah-bentley-az-egesz-csaladjat-fogyasra-buzditotta-224-kilot-adott-le.htmlSarah és Dave korábbi életmódja igazi elrettentő példa lehet mindenki számára. Ám amikor már ketten csaknem 300 kilót nyomtak, Sarah rádöbbent, ez így nem mehet tovább: megváltoztatta étkezési szokásait és mozogni is elkezdett. Az eredmény persze nem maradt el. Saját életével együtt azóta a férjéét is megváltoztatta, sőt a szintén elhízott szüleik is csatlakoztak életmódváltásukhoz. Ez Zsír!OrigoCourteney Cox megmutatta, hogy 55 évesen is csodásan fest bikinibenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190722-courteney-cox-megmutatta-hogy-55-eves-is-csodasan-fest-bikiniben.htmlA Jóbarátok című sorozatban fantasztikusan nézett ki Courteney Cox. Most megmutatta, hogy az idő múlása semmit sem változtatott ezen. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.