2019 legmenőbb színei - A trendiség az otthonodban kezdődik

Forrás: Shutterstock -
fashion week felújítás 2019 otthon falszín szín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavalyi év az élénkvörös, a modern fémes színek és a fekete akcentusában teljesedett ki, a 2019-es falszín trend azonban sokkal nyugodtabb, és életmódalapú megközelítés eredménye: az otthoni élet, a mentális igények és a digitális elkötelezettség nyújtottak inspirációt.

Ha új árnyalatokkal szeretnéd gazdagítani otthonodat egy felújítás során, akkor mindenképp érdemes megnézned a 2019-es év színtrendjét.

Az erdő békéje

A barnás szürkés színek idén nagyon népszerűek lettek, egyesek a gomba árnyalatainak is nevezik őket.

A barnás szürkés színek idén nagyon népszerűek lettek Forrás: Shutterstock

A tengeri állat-növény

Az idei év abszolút favoritja a korallszín, melyről korábban már részletesen írtunk. Ez az önmagunk elfogadására és szeretetére ösztökél, így érdemes komolyan számolni valamelyik árnyalatával az otthonodban.

Az idei év abszolút favoritja a korallszín Forrás: Shutterstock

A vadászok színe

A zöld nyugalmat áraszt, idén azonban a sötétebb, mélyebb tónusok számítanak igazán trendinek. kombináld világos, természetes színekkel, hogy ne keltsen nyomasztó hatást.

A zöld nyugalmat áraszt Forrás: Shutterstock

Az óceán felfedezetlen világa

Az igazán mély kék szín is nyerő választás lehet, de csak olyan helyiségben, ahol rengeteg a természetes fény. Nyugalmat és békét áraszt.

Az igazán mély kék szín is nyerő választás Forrás: Shutterstock

A köd megismerhetetlensége

A lilás-kékes világos színek nem csupán a falon mutatnak jól, de akár bútorok terén is bártan választhatod. Titokzatossággal és üdeséggel fog megajándékozni.

A lilás-kékes világos szín titokzatossággal fog megajándékozni Forrás: Shutterstock

Ezeken kívül 2019-ben hódít még a világos matt sárga, a citrusos zöld, a terrakotta, a sápadt türkiz és a szürkésfehér is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.