A tavalyi év az élénkvörös, a modern fémes színek és a fekete akcentusában teljesedett ki, a 2019-es falszín trend azonban sokkal nyugodtabb, és életmódalapú megközelítés eredménye: az otthoni élet, a mentális igények és a digitális elkötelezettség nyújtottak inspirációt.

Ha új árnyalatokkal szeretnéd gazdagítani otthonodat egy felújítás során, akkor mindenképp érdemes megnézned a 2019-es év színtrendjét. 

Az erdő békéje 

A barnás szürkés színek idén nagyon népszerűek lettek, egyesek a gomba árnyalatainak is nevezik őket.

A barnás szürkés színek idén nagyon népszerűek lettekForrás: Shutterstock

 A tengeri állat-növény

Az idei év abszolút favoritja a korallszín, melyről korábban már részletesen írtunk. Ez az önmagunk elfogadására és szeretetére ösztökél, így érdemes komolyan számolni valamelyik árnyalatával az otthonodban.

Az idei év abszolút favoritja a korallszínForrás: Shutterstock

A vadászok színe 

A zöld nyugalmat áraszt, idén azonban a sötétebb, mélyebb tónusok számítanak igazán trendinek. kombináld világos, természetes színekkel, hogy ne keltsen nyomasztó hatást.

A zöld nyugalmat árasztForrás: Shutterstock

Az óceán felfedezetlen világa 

Az igazán mély kék szín is nyerő választás lehet, de csak olyan helyiségben, ahol rengeteg a természetes fény. Nyugalmat és békét áraszt.

Az igazán mély kék szín is nyerő választásForrás: Shutterstock

A köd megismerhetetlensége 

A lilás-kékes világos színek nem csupán a falon mutatnak jól, de akár bútorok terén is bártan választhatod. Titokzatossággal és üdeséggel fog megajándékozni.

A lilás-kékes világos szín titokzatossággal fog megajándékozniForrás: Shutterstock

Ezeken kívül 2019-ben hódít még a világos matt sárga, a citrusos zöld, a terrakotta, a sápadt türkiz és a szürkésfehér is.