Rubint Réka smink Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lilu YouTube-csatornáján mutatta meg Rubint Réka, hogyan néz ki sminkeletlen arccal, és hogy miként festi ki magát. Eközben az életéről is mesélt: család, házasság és a sport is szóba került természetesen. 

Rubint Réka a sminkelés közben elmondta Lilunak, miként változott meg a stílusa az évek alatt. Állítja, három éve talált rá a mostani stílusára, már nem mutat annyit magából, mint korábban. A fitneszedző arról is beszélt, hogy régen szeretett volna megfelelni másoknak, de ma már nem foglalkozik annyira azzal, hogy ki mit gondol róla, és azt is elárulta, hogy sajnálja az időt a pihenésre is, szereti hasznosan tölteni az idejét.

A videót itt megnézheted:

Fürdőruhás fotósorozaton Bálizs Anett, a Jóban Rosszban szereplőjehttp://www.life.hu/trend/20190727-furdoruhas-fotosorozaton-balizs-anett-a-joban-rosszban-szereploje.htmlFürdőruhában mutatta meg bombaalakját a Jóban Rosszban főnővére, Bálizs Anett. TrendOrigoGyönyörű menyasszony lesz majd Dukai Reginahttp://www.life.hu/trend/20190720-gyonyoru-menyasszony-lesz-majd-dukai-regina-modell.htmlEgy napraforgóföld közepén, menyasszonyi ruhában fotózták Dukai Reginát. Bár a modell még nem készül kimondani az igent, jól látszik, gyönyörű ara lesz majd. TrendOrigoMegunt ruháit árulja Bódi Sylvihttp://www.life.hu/trend/20190709-megunt-ruhait-arulja-bodi-sylvi-luxusmarkak.htmlEladja ruhái egy részét Bódi Sylvi, nincs ennyi mindenre szüksége. TrendOrigoMagyarország Szépe 2019: Csonka Rebekáé a legszebb mosolyhttp://www.life.hu/trend/20190623-magyarorszag-szepe-2019-csonka-rebekae-a-legszebb-mosoly.htmlA legszebb mosoly birtokosának, Csonka Rebekának Sarka Kata adta át a díjat a Magyarország Szépe versenyen. TrendOrigoMagyarország Szépe: magyar tervezők kreációiban vonultak fel a lányok a kreatív tourban http://www.life.hu/trend/20190623-magyarorszag-szepe-2019-elkepeszto-kreaciokban-vonultak-fel-a-lanyok-a-kreativ-tourban.htmlA bikinis kör után már csak 14 lány állt a Magyarország Szépe színpadára a kreatív tourban. A kör érdekessége, hogy minden versenyzőnek egy-egy magyar tervező készített fellépőruhát. TrendOrigoMagyarország Szépe 2019: így készültek fel a lányok az élő show-rahttp://www.life.hu/trend/20190623-magyarorszag-szepe-2019-a-kiraylno-utja.htmlVasárnap este rendezik meg a Magyarország Szépe 2019-es versenyét, amelyet a Duna Televízió és a Duna World közvetít 19:30-tól. A csatorna A királynők útja című werkfilmjében azt is megmutatta, mi van a kulisszák, a szépség, a mosoly és a csillogás mögött. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.