Amerikában vásárolhat új otthont Harry herceg és Meghan hercegné

Forrás: Chris Jackson/Invictus Games Foundation via Getty Images/2019 Handout/Handout -
ház otthon Meghan hercegné USA Amerika Los Angeles Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közeljövőben több időt tölthet Amerikában Harry herceg és Meghan hercegné – állítja a királyi család szakértője. Szerinte a pár hamarosan egy saját otthont is vásárolhat magának a tengerentúlon.

Köztudott, hogy Meghan hercegné édesanyja, Doria Ragland az Egyesült Államokban, Los Angelesben él. A királyi család szakértője, Emily Andrews szerint elképzelhető, hogy Harry herceg és felesége hamarosan saját otthont vásárolnak a tengerentúlon.

Az újdonsült hercegné és édesanyja nagyon közel állnak egymáshoz, valószínűleg szeretné, hogy a kis Archie is szoros kapcsolatot alakítson ki a nagymamájával. Ha pedig saját otthonuk lenne Los Angelesben, akkor az iskolai szünetek egy részét ott is tölthetnék – írja a Daily Star. A palota még nem jelentett be semmit erre vonatkozóan.

Harry és Meghan több időt tölthetnek majd Amerikában Forrás: Chris Jackson/Invictus Games Foundation via Getty Images/2019 Handout/Handout

A francia fotós művészi képeken mutatja meg a párizsiak bohókás otthonait – galériahttp://www.life.hu/otthon/20190726-a-francia-fotos-muveszi-fotokon-mutatja-meg-a-parizsiak-bohokas-otthonait-galeria.htmlVérbeli párizsiakat fotózott otthonukban a francia fotós, Baudouin. A legkülönfélébb alanyokat válogatta össze, ám a képeken nemcsak ők érdekesek, hanem az őket körülvevő tárgyak is. OtthonOrigo2019 legmenőbb színei - A trendiség az otthonodban kezdődikhttp://www.life.hu/otthon/20190726-2019-legmenobb-szinei-a-trendiseg-az-otthonodban-kezdodik.htmlA tavalyi év az élénkvörös, a modern fémes színek és a fekete akcentusában teljesedett ki, a 2019-es falszín trend azonban sokkal nyugodtabb, és életmódalapú megközelítés eredménye: az otthoni élet, a mentális igények és a digitális elkötelezettség nyújtottak inspirációt. OtthonOrigoÁllítják, Harry herceg és Meghan Markle otthona olyan, mint egy erődítményhttp://www.life.hu/otthon/20190726-allitjak-harry-herceg-es-meghan-markle-otthona-olyan-mint-egy-eroditmeny.htmlHarry herceg és Meghan Markle új otthona olyan, akár egy erődítmény – mondja egy bennfentes. Otthon--A volt betörő elárulta, hogyan védhetjük meg otthonunkathttp://www.life.hu/otthon/20190726-a-volt-betoro-elarulta-hogyan-vedhetjuk-meg-otthonunkat.htmlA betörőből lett biztonsági szakember, Michael Fraser igencsak érdekes dolgokra mutatott rá egy reggeli tévéműsorban. Elmondta, hogyan védhetjük meg a legkönnyebben az otthonunkat. OtthonOrigoÚjrahasznosított anyagokból épült és teljesen önellátó – Ökoházhttp://www.life.hu/otthon/20190724-ujrahasznositott-anyagokbol-epult-es-teljesen-onellato-kornyezetbarat-okohaz.htmlA passzív- és aktívház már a múlté. Ha igazi környezettudatos házról álmodozol, akkor válassz egy Earthship otthont. A Earthship egy radikálisan fenntartható építészeti forma, amely az off-the-grid technológiát, valamint a gumiabroncsok és egyéb hulladék egyedülálló kombinációját alkalmazva látványos és rendkívül hatékony házat eredményez. Mit is jelent, hogy valami 100 százalékosan környezetbarát és önellátó? Mutatjuk! OtthonOrigoÚjrahasznosítható házat építettek parafából brit építészekhttp://www.life.hu/otthon/20190725-ujrahasznosithato-hazat-epitettek-parafabol-brit-epiteszek.htmlElőre gyártott parafatömbökből és fagerendákból építettek házat a dél-angliai Etonban brit építészek, a 44 négyzetméteres lakóházban minden megtalálható, ami egy hagyományos szerkezetűben, a kézi munkával felhúzott páratlan épületnek azonban nagy előnye, hogy teljesen újrahasznosítható. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.