Kulcsár Edina és Csuti elárulták, mikor érkezhet a második baba

Forrás: Instagram/Csuti -
Születés családtervezés szülés család Kulcsár Edina gyermek Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ősszel beköltözhet a családi házukba Kulcsár Edina és férje, Csuti a kisfiukkal, Medoxszal. A pár elárulta, hogy hamarosan akár egy második baba is érkezhet az életükbe.

Szeretetben neveli kisfiukat, Medoxot Kulcsár Edina és férje, Csuti. Már egy éve dolgoznak közös családi házukon, úgy tűnik, ősszel beköltözhetnek. A Ripost megkérdezte a párt, hogy az új ház vajon egy új csemetét is hoz-e az életükbe.

Kulcsár Edina és Csuti hamarosan új otthonukba költöznek Forrás: Instagram/Csuti

"Mindig is több gyereket szerettünk volna Edinával! Ahogy egykor a fiunk, Medox is eldöntötte, hogy minket választ, úgy a következő babánk is akkor érkezik, amikor úgy érzi, hogy itt az ideje. Mi nem akadályozzuk meg ebben... Mindent a sorsra bízunk, és meggyőződésem, hogy minden úgy lesz, ahogy lennie kell" – mesélte a lapnak Csuti.

Azt is elárulta, hogy egy kislánynak nagyon örülnének. Szeretnék, ha Medoxnak lenne egy testvére. "Mindig jó, ha van egy testvére az embernek, aki mellette áll, akire támaszkodhat" – fogalmazott Csuti.

Friss fotón a várandós Tóth Gabihttp://www.life.hu/csalad/20190728-friss-foton-a-varandos-toth-gabi-enekesno.htmlEgyre jobban kerekedik a várandós Tóth Gabi pocakja.CsaládOrigoMegható szavakkal köszönti születésnapján Győzike lányát, Virágothttp://www.life.hu/csalad/20190727-meghato-szavakkal-koszonti-szuletesnapjan-gyozike-lanyat-viragot.htmlRohan az idő: már 17 éves Gáspár Virág, akit még egészen kislányként ismert meg az ország. CsaládOrigoCsöppenj bele a kisgyermekek csodálatos világába - Fotókhttp://www.life.hu/csalad/20190724-csoppenj-bele-a-kisgyermekek-csodalatos-vilagaba-fotok.htmlA kisgyerekek teljesen másként fogják fel a világot, mint mi, felnőttek. Emiatt is annyira élvezetes velük az élet, hiszen általuk visszakaphatjuk a rácsodálkozás és a másként értelmezés varázsát. Nem mellékesen pedig kitűnőeket lehet mosolyogni egy-egy megnyilvánulásukon. CsaládKilenc éve csak lányok születnek egy lengyel falubanhttp://www.life.hu/csalad/20190727-kilenc-eve-csak-lanyok-szuletnek-egy-lengyel-faluban.htmlA cseh határhoz közeli Miejsce Odrzańskie nevű településen már kilenc éve nem született fiúgyermek.CsaládOrigoEz a hatéves kislány megvette élete első, milliókat érő házáthttp://www.life.hu/csalad/20190727-ez-a-hat-eves-kislany-megvette-elete-elso-milliokat-ero-hazat.htmlEgy dél-koreai kislány olyan ismert lett a YouTube-nak köszönhetően, hogy milliós luxusotthont vásárolt magának. CsaládOrigoNe legyen tabu egy párkapcsolatban a pénzügyekről beszélni!http://www.life.hu/csalad/20190724-ne-legyen-tabu-egy-parkapcsolatban-a-penzugyekrol-beszelni.htmlA párok között sok minden adhat okot a vitára, de ezen témák közül kiemelkedik a pénzügyekről való diskurzus. Az ilyen jellegű beszélgetések gyakran kellemetlenek, fájdalmasak, és sokszor veszekedésbe torkollnak. Mi lehet a megoldás? Csupán öt lépés az egész. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.