Liptai Claudia friss fotót mutatott a kisfiáról, Marciról

fotó Liptai Claudia Pataki Marcell Ádám kisfia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia megmutatta, mekkora már a kisfia, Marcell: nagyon édes. 

Lassan három éve már annak, hogy Liptai Claudia élete kiteljesedett. 2016 októberében született meg ugyanis a műsorvezető és Pataki Ádám közös gyermeke, Marcell. A kisfiú hatalmas boldogságot hozott a család életébe, és úgy nő, mint a gomba. Claudia nemrég közzétett fotóján mutatta meg, mekkora is már a kisfiuk.

Vajna Timi élete legnehezebb interjújáról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190729-vajna-timi-elete-legnehezebb-interjujarol-vallott.htmlVajna Timi a TV2 riportjában szólal meg először Andy Vajna halála óta, azt azonban már elárulta követőinek, hogy nagyon nehéz volt számára az interjú. TV + SztárokOrigoCsobot Adél nagyon vékony lett: aggódnak érte a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20190729-csobot-adel-nagyon-vekony-lett-aggodnak-erte-a-rajongok.htmlCsobot Adélért aggódnak a rajongók: a sztáranyuka nagyon soványnak tűnik egy friss fotóján. TV + SztárokOrigoKenderesi Tamás édesanyja is megszólalthttp://www.life.hu/sztarok/20190729-kenderesi-tamas-edesanyja-is-megszolalt.htmlA szexuális zaklatással megvádolt Kenderesi Tamás édesanyja is megszólalt. TV + Sztárok--Dobó Kata szexi kisvideót mutatott a rajongóinakhttp://www.life.hu/sztarok/20190729-dobo-kata-szexi-kisvideot-mutatott-rajongoinak.htmlCsodás alakot villantott Dobó Kata. A színésznő egy fürdőruhás kisvideót tett közzé a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Kenderesi Tamás kifizetné a bírságot, hogy hazajöhessenhttp://www.life.hu/sztarok/20190729-kenderesi-tamas-kifizetne-a-birsagot-hogy-hazajohessen.htmlKenderesi Tamást szexuális zaklatással vádolják: rácsapott egy koreai táncoslány fenekére. A sportoló nem hagyhatja el Dél-Koreát, de a hírek szerint mindent megtenne azért, hogy hazajöhessen. TV + Sztárok--Dobó Kata szexi kisvideót mutatott a rajongóinakhttp://www.life.hu/sztarok/20190729-dobo-kata-szexi-kisvideot-mutatott-rajongoinak.htmlCsodás alakot villantott Dobó Kata. A színésznő egy fürdőruhás kisvideót tett közzé a közösségi oldalán. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.