Kasza Tibi meglepte a feleségét, Mankert: Las Vegasba vitte a házassági évfordulójuk alkalmából

Forrás:Kasza Tibi / Instagram -
Las Vegas Manker Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibi és felesége, Manker a közeljövőben ünneplik második házassági évfordulójukat. A boldog férj előmeglepetéssel készült a feleségének: két napra Las Vegasba repítette.

Kettesben utazott el Manker és Kasza Tibi, hogy házassági évfordulójuk alkalmából csak egymásra tudjanak figyelni. Bár alig néhány napig tart az utazás, a büszke szülők gondos kezekbe adták pici lányukat, Lorát: a nagymama vigyáz rá a távollétükben.

Kasza Tibi Forrás:Kasza Tibi / Instagram

A közösségi oldalukon mindketten elárulták, hogy Las Vegasba mentek, ahol korábban az esküvőjüket is tartották. Bár az évforduló még nem most van, a szerelmeseknek most volt idejük az utazásra. Összebújós fotóval ünnepelnek.

Kasza Tibi elárulta, mit ábrázol élete első tetoválása

Kasza Tibi a legújabb videóklipje kapcsán beszélgetett a TV2 reggeli műsorában, ahol elárulta, hogy mit ábrázol élete első tetoválása.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.