Hallstatt: a 800 fős falu, amit évente egymillióan keresnek fel

Forrás: hemis.fr/BIBIKOW Walter / Hemis.fr/Bibikow Walter / Hemis.Fr -
Hallstatt falu utazás Ausztria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádják a turisták Ausztria egyik gyöngyszemét, Hallstattot.

800 fős falu évi egymillió turistával – ezzel a címmel készített egy videót a BBC az osztrák településről, Hallstattról. A helyet hamar felfedezték maguknak az utazók, mely egy igazi kis ékszerdoboz.

Ma már a turisták jó részét kínaiak teszik ki, akik rendszerint odáig vannak a látványért. Persze vannak olyanok is, akik csak egy jól sikerült fotót szeretnének itt készíteni, míg mások pihenni, kikapcsolódni érkeznek ide.

A helyieknek áldás és átok is a sok turista, ugyanis amellett, hogy belőlük élnek, igen zavaró a rengeteg turistabusz.

Ruhástól vetette magát a vízbe koncertjén Pataky Attila – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-ruhastol-vetette-magat-a-vizbe-koncertjen-pataky-attila.htmlPataky Attila legutóbb egy gyógyfürdőben lépett fel, ahol ruhástól belement az egyik medencébe. TV + Sztárok--Ő Meghan Markle segítője és szövetségese a királyi családbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-o-meghan-markle-segitoje-es-szovetsegese-a-kiralyi-csaladban.htmlMeghan Markle boldogulásához szüksége van egy segítőre a királyi családon belül. Kiderült, hogy ki tölti be ezt a szerepet. TV + Sztárok--Balázs Klári és Korda György kifakadt: folyamatosan alaptalan pletykák keringenek rólukhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-balazs-klari-es-korda-gyorgy-kiakadt-folyamatosan-alaptalan-pletykal-keringenek-roluk.htmlKorda Györgynek és Balázs Klárinak elege van a róluk szóló alaptalan pletykákból. TV + Sztárok--Soma Mamagésa megcsalta a férjét: kapcsolatukat egy másik nő mentette meghttp://www.life.hu/sztarok/20190801-soma-mamagesa-megcsalta-ferjet-kapcsolatukat-egy-masik-no-mentette-meg.htmlSoma Mamagésa ma már monogámiában él a férjével, de ez nem volt mindig így. Gyermekei születése után elkezdett kalandozni, és csak akkor értette meg, ezzel mekkora fájdalmat okozott, amikor őt is megcsalták. TV + Sztárok--Pert nyert Cicciolina: milliók ütötték a markáthttp://www.life.hu/sztarok/20190801-pert-nyert-cicciolina-milliok-utottek-a-markat.htmlCicciolina fellélegezhet: a felnőttfilmes több pert is megnyert olyan éttermekkel szemben, amelyek a nevét használták. TV + Sztárok--Galambos Lajcsinak nagy elvárásai vannak lánya, Bogi udvarlóival szembenhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-galambos-lajcsinak-nagy-elvarasai-vannak-lanya-bogi-udvarloival-szemben.htmlHatározott elképzelései vannak Galambos Lajosnak arról, hogy milyen férfi való a lányához. Ahogy ő fogalmazott, nem lehet jöttment Bogi párja. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.