trendjelentés Renee Zellweger Margot Robbie Lena Dunham vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten egyáltalán nem volt hiány vörös szőnyeges eseményekből, filmpremierekből. Utóbbiak között is kiemelkedett a Volt egyszer egy Hollywood londoni bemutatója, ahol Margot Robbie tündökölt, Lena Dunham viszont sokkolt. De ha már sokkról van szó, Renée Zellwegert is meg kell említenünk, aki egy gálán tűnt fel. Mutatjuk a hét legemlékezetesebb vörös szőnyeges pillanatait.
  • A hét abszolút nyertese egyértelműen Margot Robbie volt, aki a Volt egyszer egy Hollywood londoni premierjén káprázatosan festett ebben a rendkívül különleges színű Oscar de la Renta ruhában. Az estélyi szabása is nagyon sikkes volt, nem beszélve a jól megválasztott kiegészítőkről és a színésznő csodás sminkjéről.
Margot Robbie Forrás: Getty Images
  • A film premierjén kevésbé tündökölt Lena Dunham, de nem is tudjuk elképzelni, hogy ez a ruha akárki máson is esetleg jól mutatna. A színésznő testalkatához viszont különösen nem passzolt ez a tollakkal díszített kreáció.
Lena Dunham Forrás: Getty Images
  • Nagyon szerettük viszont Eva Longoria napsárga ruháját. A színésznő minden egyes alkalommal bizonyítja, hogy pontosan tudja, mi áll jól neki színben és szabásban. Ez a választása is abszolút telitalálat volt.
Eva Longoria Forrás: Getty Images
  • Lena Dunham választásával ellentétben Renée Zellweger ruhájáról el tudjuk képzelni, hogy jól állna valaki másnak, a színésznőn viszont nem mutatott annyira jól. Bridget Jones megformálója egyébként sincs igazán jó bőrben, kissé nyúzottnak tűnik az arca.
Renée Zellweger Forrás: Getty Images
  • A vörös szőnyegről kitekintve Hailey Baldwin street style szettjét kell mindenképpen megemlítenünk, ami nagyon jól lett összerakva. Az oversize, lenkeverék kosztüm, a fehér árnyalatok és a vagány sneaker szuper összhangot alkot.
Hailey Baldwin Forrás: Northfoto
Frissítő illatmámor nyárra: parfüm helyett testpermethttp://www.life.hu/trend/20190730-parfum-helyett-testpermet-frissito-illatmamor-nyarra.htmlA fullasztó nyári hőségben előfordulhat, hogy a könnyedebb, légies illatú parfümünket sincs kedvünk magunkra fújni, mert azt is túlságosan testesnek, fojtónak érezzük. A parfümökben ráadásul alkohol van, ami bánthatja a nyári melegben a bőrünket, és foltot is hagyhat rajta. Parfümök helyett válts inkább testpermetre, ami nemcsak illatos, de még fel is frissíti a testedet és a lelkedet. Mutatjuk is a kedvenceinket! TrendOrigoMég mindig hódítanak a szőrös papucsok – Neked bejön ez a trend?http://www.life.hu/trend/20190729-szoros-papucsok-trendje.htmlKorábban összeszedtük azokat a szandál- és papucsfazonokat, amiket a legjobban kedvelünk 2019 nyarán. Kedvenceink listájában ugyan nem szerepelt, pedig 2016 óta a mai napig is tartja magát, sőt egyre vadabb lett a szőrös papucsok trendje. TrendOrigoSminkbakik, amelyek öregítenek http://www.life.hu/trend/20190710-sminkbakik-amik-oregitenek.htmlA smink egy igazán csodás lehetőség a nők kezében, ha tudnak vele élni. Hiszen kiemelhetjük vele a legszebb vonásainkat, illetve elterelhetjük a figyelmet a kevésbé előnyös részekről. Rosszabb esetben azonban olyan sminkbakikat is elkövethetünk, amelyek éveket verhetnek a korunkra, így lehetőleg kerüljük el őket. TrendOrigoEz a nyár legtrendibb frizurája: a romantikus rózsafonáshttp://www.life.hu/trend/20190709-ez-a-nyar-legtrendibb-frizuraja-a-romantikus-rozsa-fonas.htmlHa nyári frizurákról van szó, akkor sokaknak elsőként a fonás jut eszükbe. De a fonásban is rengeteg lehetőség rejlik, egészen különleges hajakat lehet készíteni belőle, mint például ezt a rózsás csodát. TrendOrigoSzemétből ruha: látványos projektek http://www.life.hu/trend/20190709-szemetbol-ruha-az-ujrahasznositas-jegyeben.htmlSzemétből is lehet fantasztikusat alkotni. Imádjuk az ilyen projekteket, mert segítenek kilépni a megszokott keretekből, ráadásul kreativitásra és újrahasznosításra ösztönöznek. TrendOrigoA legdivatosabb és legpraktikusabb kiegészítők strandoláshozhttp://www.life.hu/trend/20190705-kiegeszitok-strandolashoz.htmlEgy gyors csobbanáshoz nincs is szükség másra, mint egy jó kis fürdőruhára. De ha szeretsz hosszabban is kifeküdni a strandra, és ott tölteni néhány órát, akkor jól jöhet pár kiegészítő is. Például ezek! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.