Camila Cabello szembesült azzal, hogy az ő testét is kritizálják, ezért üzent minden lánynak: "A narancsbőr normális, a zsír normális".

Camila Cabello tudatosan kerüli a közösségi oldalakat, mert nem akar beengedni az életébe olyan dolgokat, amelyek negatív gondolatokkal, rossz érzésekkel telítik el. Nemrég azonban a Havana című számának második évfordulóján megfeledkezett erről, és rögtön meg is bánta. Azzal szembesült ugyanis, hogy kritizálják a testét. Az énekesnő pedig leírta a véleményét a megszégyenítésről.

Camila Cabello üzeni, hogy a zsír normálisForrás: AFP/Lluis Gene

„A testem nem egy rohadt szikla, nem csak izomból van" – írta a többi között az énekesnő, aki aggódik a húgához hasonló fiatal lányokért, ők ugyanis egy olyan világban nőnek fel, ahol szinte csak tökéletesre retusált női testeket látnak. „Folyamatosan retusált, photoshopolt képeket látnak, és azt hiszik, ez a valóság. Mindenkinek hozzászokott a szeme a tökéletes testekhez, tökéletes bőrhöz, és mostanra azt gondolják, ez a normális. Nem az. Hazugság. És ez a hazugság vált mostanra valósággá. Teljesen téves elképzeléseink vannak arról, hogyan néz ki egy női test. Lányok, a narancsbőr normális, a zsír normális. Szép és természetes" – üzente Camila.