Megható sorokkal köszöntötte kisfiát Ördög Nóra: ötéves lett Vencel

család Ördög Nóra születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra és családja a Balatonnál töltötte a hétvégét, a Paloznaki Jazzpiknikről több fotót is posztolt a műsorvezető. De nemcsak arról, ahogy a férjével élvezik a zenei kínálatot, hanem a kisfiát, Vencelt is onnan köszöntötte fel. 

Ördög Nóra tündéri közös fotót tett közzé a kisfiáról és magáról, a kép alatt pedig megható sorokkal köszöntötte fel Vencelt, aki augusztus 3-án ünnepelte 5. születésnapját.

"Forró nyári nap volt, vasárnap. Venci már akkor is pontosan azt csinálta, mint most is minden egyes alkalommal: nagyon nehezen indult el. (Azóta is mindig kitalál valamit, hogy az utolsó utáni pillanatig húzza, amikor már tényleg nincs hova tovább.) Már egy héttel túlhordtam őt, és hétfőn mindenképpen beindították volna a szülést. Szinte látom azt a huncut kis fejét: " Na jó, akkor kijövök..." Augusztus 3-án este 9-kor, 5 évvel ezelőtt" – írta Nóri, sok-sok kis szívvel zárva a sorait.

Megszületett Curtis kisfia – Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190804-megszuletett-curtis-kisfia-foto.htmlAugusztus 4-én megszületett Curtis első gyermeke, Doni. CsaládOrigoUnokájával és gyerekeivel fotózkodott Rába Tímea – Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190804-unokajaval-es-gyerekeivel-fotozkodott-raba-timea-foto.htmlA családjára a legbüszkébb Rába Tímea, egykori modell-szépségkirálynő. Három gyermeke mellett már egy másfél éves unokája is van. Család--Kényelmetlen családi fotóalbumok - Terítéken a testvérekhttp://www.life.hu/csalad/20190801-kenyelmetlen-csaladi-fotok-kepek-teriteken-a-testverek.htmlA szülők rendíthetetlenül készítik a képeket a gyerekeikről, mindezt annak reményében, hogy egyszer majd sikerül megalkotni a tökéletes koncepción alapuló fotót. Ám a legtöbb inkább a kínos családi fotóalbumba kerül be. CsaládOrigoEgyszerre rémisztő és vicces fotók kisbabákról, akiknek fogsora lett http://www.life.hu/csalad/20190801-egyszerre-remiszto-es-vicces-fotok-kisbabakrol-akiknek-fogsora-lett.htmlSzórakoztató és bizarr fotók kerekedtek egy fényképész próbálkozásából: fogsorral látta el a kisbabákat. CsaládOrigoDavid Bowie inspirálta Barbie-t dobnak a piacra - Itt a Ziggy Stardust babahttp://www.life.hu/csalad/20190729-david-bowie-inspiralta-barbiet-dobnak-a-piacra-itt-a-ziggy-stardust-baba.htmlA Mattel az idén 60 éves Barbie babát már nem csupán gyerekjátéknak, de luxusprosti múltja ellenére, egyfajta női egyenjogúság-harcosnak is tekinti. Ebbe a gyártói elvbe pedig gyönyörűen beleolvad az, hogy az egyik leghíresebb androgün sztár bőrébe bújtatták legújabb babájukat. CsaládOrigoKiderült: kislánya lesz Tóth Gabinak és Krausz Gábornakhttp://www.life.hu/csalad/20190801-kiderult-kislanya-lesz-toth-gabinak-es-krausz-gabornak.htmlHatalmas boldogságban éli életét Tóth Gabi, aki nem sokkal a lánykérés után tudta meg: csodával határos módon kisbabát vár. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.