Szinte teljességgel elképzelhetetlen, hogy a retró és a modern stílus nem csupán megférjen egymás mellett, de csodásan kiegészítve egymást hozzanak létre egy inspiráló, mégis nyugodt otthont. Nos, ez a vélekedés csak mostanáig tartotta magát, mivel ez az oroszországi lakás rácáfolt.

A Moszkvában található, 175 négyzetméteres lakást a Mops Architecture tervezte. A bútorok és a helyiségek elrendezésének karcsú, egyszerűsített vonalai, a sötét korallszín váratlan megjelenése, a modern kiegészítők és az elszórtan jelen lévő retró jegyek teszik egyszerűen tökéletessé ezt az otthont.

Retró és modern stílus egyesül ebben az orosz lakásbanForrás: behance.net/onirender

A tárolók rejtettsége letisztultságot sugároz, míg a kevés, de élénken jelenlévő kiegészítők visszafogottan felvidítják a teret. A padlón és falon végigfutó, konfettiszerű mintázat igazi retró hatást kölcsönöz. A natúr fa domináns jelenléte nem tolakodó, és remekül működik a fehérrel, a szürkével, valamint a konyhában található mustárszínű bárszékekkel.

Csodásan működik együtt a minimalista modern vonalvezetés, a nem túl harsány, mégis uralkodó színekkel és formákkal. Ez az otthon tökéletes példája annak, hogy nem kell félni a stílusok keveredésétől.

Kattints a képre, és nézd meg a galériánkat:

Forrás: behance.net/onirender