Új frizurával hódit Cinthya Dictator – Fotó

frizura Cinthya Dictator fonás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cinthya Dictator egy igazi kaméleon. Rengeteg arcát, sokféle stílust láttunk már tőle, és a frizuráját is előszeretettel variálja. Mutatjuk is a legújabb fazont.  

Nem is olyan régen derékig érő fonást csináltatott középhosszú hajából Cinthya. A fotóművész egyébként éppen rövid haját növeszti vissza, habár az is rendkívül jól állt neki. A nagyjából állig érő fürtjeit most éppen fonással dobta fel, de ezúttal póthaj nélkül.

Hajfonatok: így készülnek a nyár kedvenc frizurái

Miért imádjuk a hajfonatokat? Mert az elegánstól a fesztiválos hippistílusig számtalan módon készíthető el, így bármilyen eseményre jó választás lehet. Ráadásul már a klasszikus hármas fonásból is rengeteféle frizurát lehet csinálni, és akkor a különlegesebb fonástípusokról még nem is beszéltünk. A fonás a lehetőségek tárháza, így érdemes kísérletezni vele!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.