Harpers Bazaar Celine Dion
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Céline Dion a közösségi oldalán tudatta, hogy a Harper's Bazaar a 2019-es divatikonok közé választotta. Ennél is nagyobb megtiszteltetés, hogy limitált, gyűjtői számot adtak ki a szeptemberi kiadáshoz, amelynek ő szerepel a címlapján. 

Az Instagramra posztolt fotó és a címlap is meglehetősen egyedi és művészi lett, majdnem hogy fel se ismerjük rajta az énekesnőt, aki a férje halála után csontsoványra fogyott, viszont rendkívül sikkes dívaként tért vissza a reflektorfénybe.

Az Instagramon egy kifejezetten retró szettben láthatjuk, egy hatalmas neon termó pulcsiban és oversize farmerban:

A címlapra Marc Jacobs-kreációban fotózták az énekesnőt:

Céline Dion a Harper's Bazaar limitált kiadású címlapján. Forrás: Harper's Bazaar
Ciki! Tevepatát villantott Hailey Baldwin, Justin Bieber feleségehttp://www.life.hu/trend/20190806-tevepatat-villantott-hailey-baldwin-justin-bieber-felesege.htmlA minap kínos képek születtek az egyébként kiváló stílusérzékéről híres szupermodellről, Hailey Baldwinról. Justin Bieber felesége egy sztreccs biciklisnadrágban villantott nagyot. TrendOrigoÚj frizurával hódit Cinthya Dictator – Fotóhttp://www.life.hu/trend/20190806-cinthya-dictator-uj-frizuraval-hodit.htmlCinthya Dictator egy igazi kaméleon. Rengeteg arcát, sokféle stílust láttunk már tőle, és a frizuráját is előszeretettel variálja. Mutatjuk is a legújabb fazont. TrendOrigoCsősz Bogi merészen kivágott ruhában pózol – Fotóhttp://www.life.hu/trend/20190804-csosz-bogi-mereszen-kivagott-ruhaban-pozol-foto.htmlCsősz Bogi merészebb, mint valaha: szexi ruhája nem sokat bízott a képzeletre. Trend--Sminkbakik, amelyek öregítenek http://www.life.hu/trend/20190710-sminkbakik-amik-oregitenek.htmlA smink egy igazán csodás lehetőség a nők kezében, ha tudnak vele élni. Hiszen kiemelhetjük vele a legszebb vonásainkat, illetve elterelhetjük a figyelmet a kevésbé előnyös részekről. Rosszabb esetben azonban olyan sminkbakikat is elkövethetünk, amelyek éveket verhetnek a korunkra, így lehetőleg kerüljük el őket. TrendOrigoMeghan hercegnő szerkesztette a brit Vogue szeptemberi számáthttp://www.life.hu/trend/20190729-meghan-hercegno-szerkesztette-a-brit-vogue-szeptemberi-szamat.htmlMeghan sussexi hercegnő szerkesztésében jelenik meg a brit Vogue magazin szeptemberi száma. Harry herceg amerikai felesége az első, aki vendégszerkesztőként összeállította a divat bibliájaként is emlegetett magazin brit kiadásának szeptemberi számát A címlapon azonban nem ő, hanem általa fontosnak tartott 15 ismert és kevésbé ismert nő látható, köztük Jane Fonda színésznő és Jacinda Ardern új-zélandi kormányfő. Trend--Így néz ki otthon Rubint Réka: elárulta, hogyan tetszik Norbinak a legjobbanhttp://www.life.hu/trend/20190728-igy-nez-ki-otthon-rubint-reka-elarulta-hogyan-szereti-norbi-a-legjobban.htmlAhogy megírtuk, Rubint Réka a Lilu YouTube-csatornájára készült videóban mutatta meg, hogyan sminkel és hogyan él a mindennapokban. Amíg felkerült az arcfesték, Réka a családjuk életéről, szeretetről, összetartozásról is mesélt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.