Megható mondatokkal ünnepli 4. házassági évfordulójukat Szinetár Dóra

Makranczi Zalán Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus 8-án volt négy éve, hogy Szinetár Dóra és Makranczi Zalán kimondták egymásnak a boldogító igent. A színésznő meghitt sorokat tett közzé az Instagramján. 

„Ma ünnepeltük a 4. Házassági évfordulónkat. Pont azt csináltuk, amit az elmúlt, együtt töltött 7 évben a legjobban szerettünk. Együtt voltunk. Egymással. És (most épp csak a legkisebb) gyerekünkkel. Kirándultunk, rengeteget röhögtünk, finomakat ettünk, összebújva aludtunk, beszélgettünk, és most, hogy a legkisebb elaludt, társasozni fogunk!!!! Még rengetegszer ilyen 4 évet kívánok-kérek nekünk Kedvesem!!!” – írta tegnapi posztjához Szinetár Dóra, aki férjével és közös gyermekükkel kirándultak.

Kisfia születéséről mesélt Curtis: "Végig bent maradtam a szülőszobában"http://www.life.hu/csalad/20190808-kisfia-szuleteserol-meselt-curtis.htmlCurtis első gyermeke, Doni Attila vasárnap 54 centivel és 3070 grammal, a vártnál hamarabb született meg. A zenész elmondta, Kriszti természetes úton szeretett volna szülni, de a sors közbeszólt. Arról is mesélt, hogy végig bent volt kedvese mellett a szülőszobán. CsaládEgy hónappal ezelőtt született meg Szepesi Niki kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20190808-egy-honappal-ezelott-szuletett-meg-szepesi-niki-kisfia-kisbabaja.htmlSzepesi Niki sokáig titkolta várandósságát, de nyolc hónapos terhesen már nem lehetett elrejteni a pocakját: így kiderült, babát vár, aki azóta, egy hónappal ezelőtt, meg is született. Az úszónő ma már boldog édesanya, a kisfia makkegészségesen, 4000 grammal jött a világra. . CsaládKözös fotót posztolt a lányával, Emmával Jakupcsek Gabriellahttp://www.life.hu/csalad/20190805-kozos-fotot-posztolt-lanyaval-emmaval-jakupcsek-gabriella-musorvezeto.htmlSzinte soha nem posztol a lányáról a közösségi oldalon, ám most kivételt tett, és megmutatta a tízéves lányát, Emmát. Család--Az Instagramon is köszönti 13 éves lányát Liptai Claudiahttp://www.life.hu/csalad/20190716-az-instagramon-is-koszonti-13-eves-lanyat-pankat-liptai-claudia.htmlLiptai Claudia és Gesztesi Károly lánya ma töltötte be a 13. életévét.CsaládOrigoAz Instagramon is köszönti 13 éves lányát Liptai Claudiahttp://www.life.hu/csalad/20190716-az-instagramon-is-koszonti-13-eves-lanyat-pankat-liptai-claudia.htmlLiptai Claudia és Gesztesi Károly lánya ma töltötte be a 13. életévét.CsaládOrigoBabát vár Shay Mitchell, a Hazug csajok társaságának Emilyjehttp://www.life.hu/csalad/20190629-babat-var-shay-mitchell-a-hazug-csajok-tarsasaganak-emilyje.htmlShay Mitchell az Instagram-oldalán jelentette be: gyereke lesz. Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.