Szőrös hónalját mutogatta Emily Ratajkowsky: fotó

fotó szőrös hónalj Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vetkőzéséről elhíresült színésznő, Emily Ratajkowsky ezúttal alaposan megdöbbentette rajongóit.

Emily Ratajkowski színésznő, nem filmjeiről, sokkal inkább folyamatos vetkőzéseiről híres.

Ezúttal közösségi oldalán nem formás testét tette a kirakatba, hanem szőrös hónalját.

"Adjuk meg a nőknek azt a lehetőséget, hogy azok és olyan sokarcúak legyenek, amilyenek csak akarnak. Írtam egy esszét a Harpers' Bazaarnak arról, milyen fontos, hogy a nők eldönthessék, mit vesznek fel, mit posztolnak, illetve akarnak-e szőrteleníteni vagy sem" - írta Instagram oldalára Emily.

Tőle örökölte a szépségét Emily Ratajkowsky: Íme a mamája!

Rengeteget írtunk már arról, milyen gyönyörű Emily arca, teste, melle, popsija, mindene. Most viszont az is kiderült, kitől örökölte a fiatal színésznő a csodás génjeit.
Botoxoltatná tinédzser lányát egy brit anyahttp://www.life.hu/trend/20190808-botoxoltatna-tinedzser-lanyat-a-brit-anya.htmlSokan kiakadtak egy brit anyukán, aki plasztikai műtétre biztatja tinédzser lányát. Mint mondja, ha nem elég okos, akkor csak a külsejével érhet el valamit az életben. TrendOrigoDivatikonná választották Céline Dionthttp://www.life.hu/trend/20190807-celine-dion-felismerhetetlen-a-harpers-bazaarban.htmlCéline Dion a közösségi oldalán tudatta, hogy a Harper's Bazaar a 2019-es divatikonok közé választotta. Ennél is nagyobb megtiszteltetés, hogy limitált, gyűjtői számot adtak ki a szeptemberi kiadáshoz, amelynek ő szerepel a címlapján. Trend--Csősz Bogi merészen kivágott ruhában pózol – Fotóhttp://www.life.hu/trend/20190804-csosz-bogi-mereszen-kivagott-ruhaban-pozol-foto.htmlCsősz Bogi merészebb, mint valaha: szexi ruhája nem sokat bízott a képzeletre. Trend--Sminkbakik, amelyek öregítenek http://www.life.hu/trend/20190710-sminkbakik-amik-oregitenek.htmlA smink egy igazán csodás lehetőség a nők kezében, ha tudnak vele élni. Hiszen kiemelhetjük vele a legszebb vonásainkat, illetve elterelhetjük a figyelmet a kevésbé előnyös részekről. Rosszabb esetben azonban olyan sminkbakikat is elkövethetünk, amelyek éveket verhetnek a korunkra, így lehetőleg kerüljük el őket. TrendOrigoMég mindig hódítanak a szőrös papucsok – Neked bejön ez a trend?http://www.life.hu/trend/20190729-szoros-papucsok-trendje.htmlKorábban összeszedtük azokat a szandál- és papucsfazonokat, amiket a legjobban kedvelünk 2019 nyarán. Kedvenceink listájában ugyan nem szerepelt, pedig 2016 óta a mai napig is tartja magát, sőt egyre vadabb lett a szőrös papucsok trendje. TrendOrigoÍgy néz ki otthon Rubint Réka: elárulta, hogyan tetszik Norbinak a legjobbanhttp://www.life.hu/trend/20190728-igy-nez-ki-otthon-rubint-reka-elarulta-hogyan-szereti-norbi-a-legjobban.htmlAhogy megírtuk, Rubint Réka a Lilu YouTube-csatornájára készült videóban mutatta meg, hogyan sminkel és hogyan él a mindennapokban. Amíg felkerült az arcfesték, Réka a családjuk életéről, szeretetről, összetartozásról is mesélt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.