Tatár Csilla Margot Robbie futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Margot Robbie hasonmásává szűrőzte magát Tatár Csilla. A műsorvezető viccesen kommentálta a végeredményt. 

„Na, b@sszus...Lapozz!!! Szóval erről ennyit! Soha ne szorongjatok azért, mert a feedben 10-ből 7 nő, tuti tökéletesen néz ki! Futás után leültem egy padkára és lefotóztam magam. Majd ugyanerre a fotóra rápakoltam a FaceApp-ot! Isteni, remélem elhiszitek, valójában bennem is ott lakozik egy Margot Robbie, csak 1 szigetkör után leizzadtam magamról!” – írta a fotójához Csilla.

Elképesztően vékony Mádai Vivienhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190802-elkepesztoen-vekony-madai-vivien-musorvezeto.htmlMádai Vivien korábban többször is mesélt a pluszkilóival való küzdelméről. Nos, a műsorvezetőn nyoma sincs túlsúlynak, sőt vékonyabb, mint valaha. Ez Zsír!OrigoUtazásai alatt sem hagyja ki a testedzést Palik Lászlóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190723-utazasai-alatt-sem-hagyja-ki-a-testedzest-palik-laszlo-rendszeresen-fut.htmlAz Exatlon Hungary műsorvezetője, Palik László életében fontos szerepet tölt be a sport: futásra például mindig szakít időt. Ez Zsír!OrigoSzakember segíti Cserpes Laura diétájáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190721-szakember-segiti-cserpes-laura-dietajat-mar-nem-koplal.htmlKoplalással szeretett volna megszabadulni fölösleges kilóitól Cserpes Laura. Az énekesnő ma azonban már egészen más módszerekhez nyúl, ha diétázni szeretne. Ez Zsír!OrigoÚjabb küzdelemben bizonyít az Exatlon versenyzője, Rákóczi Renátahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190518-ujabb-kuzdelemben-bizonyit-az-exatlon-versenyzoje-rakoczi-renata-kickbox.htmlAz Exatlonból megismert Rákóczi Renáta újabb küzdelemben bizonyít, ugyanis kick-box-Világkupa zajlik Budapesten, ahol ő is a tatamira lép. Hogy mit adott neki a műsor, félnek-e tőle, amióta láthatták a tévében, és hogy belé szoktak-e kötni az utcán, a Life.hu-nak Reni elmesélte. Ez Zsír!OrigoCsobot Adél nem elégedett az alakjával, pedig sokan szívesen cserélnének velehttp://www.life.hu/ez-zsir/20190706-csobot-adel-nem-elegedett-az-alakjaval-pedig-sokan-szivesen-cserelnenek-vele.htmlFürdőruhás képet posztolt Csobot Adél. A fiatal kétgyermekes énekesnő fantasztikusan néz ki, ő mégsem elégedett a testével. Ez Zsír!OrigoEzért rejtegeti a lábfejét Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190525-ezert-rejtegeti-a-labfejet-mihalik-eniko-modell.htmlA világhírű magyar modellnek, Mihalik Enikőnek tökéletes az alakja, és igézően szépek a vonásai. Mégis akad olyan testrésze, amellyel nem annyira elégedett. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.