Mihalik Enikő félmeztelenül hajókázik - Fotó!

Forrás: Getty Images/Francois Durand
Forrás: Getty Images/Francois Durand -
Mihalik Enikő Spanyolország Ibiza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar szupermodell a spanyol szigetvilágon nyaralgat. De nemcsak Ibizán tölti idejét Mihalik Enikő, a modell hajóval barangolja be a kisebb szigeteket. 

A különleges látványáról híres Es Vedrà szigetére hajókázva fotózták Mihalik Enikőt, aki ezúttal sem viselt bikinifelsőt. Már nagyon hiányoltuk a nyárból ezt a képet, ugyanis az elmúlt években már megszoktuk, hogy a meleg hónapokra jut egy-egy szexi, általában félmeztelen enikős fotó.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

(@eniko) által megosztott bejegyzés,

Heti trendjelentés: Tori Spelling túltolta a plasztikázásthttp://www.life.hu/trend/20190808-heti-trendjelentes-szerepel-benne-tori-spelling-julianne-moore-dakota-johnson.htmlA héten sem maradtunk izgalmas vörös szőnyeges pillanatok nélkül, mutatjuk is az elmúlt napok legemlékezetesebb ruháit! Trend--Rihanna Barbados királynője: ezek voltak a legdögösebb fesztiválszettjeihttp://www.life.hu/trend/20190808-rihanna-a-barbadosi-crop-over-fesztival-kiralynoje.htmlRihanna büszke barbadosi gyökereire. Az év egyik legnagyobb eseményére rendszerint haza is szokott látogatni, és elképesztő öltözékeivel általában óriási feltűnést kelt. Ez idén is így volt, bár most kissé mást stílust választott, mint amit megszoktunk tőle. TrendOrigoModellmúltjáról vallott Sütő Enikőhttp://www.life.hu/trend/20190809-modellmultjarol-vallott-suto-eniko.htmlSütő Enikő, a '70-es évek egyik legkedveltebb magyar modellje elárulta, mit gondol a szépségiparról és a szépségideálokról. TrendOrigoEmily Ratajkowski szőrös hónaljjal pózol - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20190808-emily-ratajkowski-szoros-honaljjal-pozol.htmlEmily Ratajkowski szőrös hónaljjal pózol az Instagram-oldalán: a rajongók így is imádják. TrendOrigoŐ a Victoria's Secret első transznemű modellje – Fotókhttp://www.life.hu/trend/20190806-valentina-sampaio-a-victorias-secret-fehernemu-marka-ekso-transznemu-modellje.htmlHabár 2018-ban már ott volt a Victoria's Secret nagyszabású divatshow-jának castingján, végül nem szerződtették le. Néhány hónappal később azonban Valentina Sampaio hivatalosan is a fehérneműmárka első transznemű modellje lett. Trend--Divatikonná választották Céline Dionthttp://www.life.hu/trend/20190807-celine-dion-felismerhetetlen-a-harpers-bazaarban.htmlCéline Dion a közösségi oldalán tudatta, hogy a Harper's Bazaar a 2019-es divatikonok közé választotta. Ennél is nagyobb megtiszteltetés, hogy limitált, gyűjtői számot adtak ki a szeptemberi kiadáshoz, amelynek ő szerepel a címlapján. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.