Cserháti Tamara kisbaba szülés szépségkirálynő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cserháti Tamara már meg is mutatta a csöppséget.

A Miss World Hungary 2012-es győztese második kisbabájának adott életet, már van egy kisfia. A nagy hírt az Instagram-oldalán jelentette be. A kislány gyönyörű nevet kapott, Ellának nevezték el.



Ezt eddig senki sem tudta: Diana hercegnő ismerhette a pedofil Epsteinthttp://www.life.hu/sztarok/20190813-ezt-eddig-senki-sem-tudta-diana-hercegno-ismerhette-a-pedofil-epsteint.htmlA DailyMail információi szerint Diana hercegnő és a pedofil üzletmeber, Jeffrey Epstein ismerték egymást. TV + Sztárok--Pálinkával várta Palvin Barbi apja lánya szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20190813-palinkaval-varta-palvin-barbi-apja-lanya-szerelmet.htmlPalvin Barbi a Szigeten bulizik kedvesével, Dylan Sprouse-szal. TV + SztárokOrigoÉtkezési zavaráról vallott Singh Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20190813-etkezesi-zavararol-vallott-singh-viki.htmlSingh Viki elárulta, gyermekként étkezési zavarai voltak. TV + SztárokOrigoÍgy fesztiválozik Iszak Eszter: ezt a szexi szettet vette fel a Szigetrehttp://www.life.hu/sztarok/20190813-igy-fesztivalozik-iszak-eszter-ezt-a-szexi-szettet-vette-fel-a-szigetre.htmlTöbb hazai sztár mellett Iszak Eszter is kilátogatott a Szigetre. A műsorvezető a kánikulához öltözött.TV + Sztárok--Unokája miatt hagyott fel az alkohollal Oszter Sándorhttp://www.life.hu/sztarok/20190813-unokaja-miatt-hagyott-fel-az-alkohollal-oszter-sandor.htmlOszter Sándor elárulta, kisunokája kedvéért mondott le az alkoholról. TV + Sztárok--Szexuális zaklatással vádolja egy férfi Katy Perrythttp://www.life.hu/sztarok/20190813-szexualis-zaklatassal-vadolja-egy-ferfi-katy-perryt.htmlKaty Perryt zaklatással vádolja az a férfi, aki szerepelt a Teenage Dream című dalhoz készült klipben. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.