Pálinkával várta Palvin Barbi apja lánya szerelmét

Forrás: Instagram/Palvin Barbi -
Palvin Barbara pálinka Sziget Fesztivál 2019 Dylan Sprouse
Palvin Barbi a Szigeten bulizik kedvesével, Dylan Sprouse-szal.

Palvin Barbi és kedvese, Dylan Sprouse Magyarországra látogattak, hogy bulizzanak egy nagyot a Sziget fesztiválon. És ha már így alakult, természetesen a modell be is mutatta udvarlóját a családjának. Barbi édesapja jó magyar szokás szerint egyből pálinkával kínálta a jóképű fiút, aki azóta odáig van a nedűért.

Szeretem a pálinkát!” – jelentette ki a Borsnak.

Dylan Sprouse hamar megszerette a pálinkát Forrás: Instagram/Palvin Barbi
Apró sortban mutatta meg lábait Katalin hercegné: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190813-apro-sortban-mutatta-meg-labait-katalin-hercegne.htmlMegmutatta hosszú lábait Katalin hercegné. TV + Sztárok--Szexuális zaklatással vádolja egy férfi Katy Perrythttp://www.life.hu/sztarok/20190813-szexualis-zaklatassal-vadolja-egy-ferfi-katy-perryt.htmlKaty Perryt zaklatással vádolja az a férfi, aki szerepelt a Teenage Dream című dalhoz készült klipben. TV + Sztárok--Nacsa Olivér és felesége kampányt indít a felelős állattartásérthttp://www.life.hu/sztarok/20190813-nacsa-oliver-es-felesege-kampanyt-indit-a-felelos-allattartasert.htmlNacsa Olivér és felesége úgy érzik, betelt a pohár, valamit sürgősen tenniük kell az állatkínzás megállítása érdekében. TV + SztárokOrigo66 éves lett Kánya Katahttp://www.life.hu/sztarok/20190813-66-eves-lett-kanya-kata.htmlKánya Kata lányával, Wossala Rozinával ünnepelte 66. születésnapját. TV + Sztárok--A színpadon érte baleset az USNK rapperéthttp://www.life.hu/sztarok/20190812-a-szinpadon-erte-baleset-az-usnk-rapperet.htmlBaleset érte az USNK rapperét, Kundit. TV + SztárokOrigo9 éve boldog házasságban: Epres Panni és Benedek Tibor évfordulót ünnepelthttp://www.life.hu/sztarok/20190812-igy-raboltak-el-epres-pannit-amikor-menyasszony-volt.htmlEpres Panni az elrablásáról posztolt a közösségi médiában. Na nem kell megijedni, Benedek Tibor felesége a 9 évvel ezelőtti menyasszonyrablására emlékezett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.