Stílusmustra a Sziget fesztiválról: ilyen szettekben buliztak a magyar sztárok

Sziget Fesztivál öltözék ruha stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért a 2019-es Sziget fesztivál, minket pedig nemcsak a zenei felhozatal és a kulturális programok, hanem a sztárok stílusa is érdekelt. Körbenéztünk a magyar celebek között, hogy megmutassuk, idén milyen trendeket követtek kedvenceink. 
  • Iszak Eszter fesztiválozós stílusát évek óta figyelemmel kísérjük. Az idei Szigetre egy kicsit bohém, kicsit elegáns szettet választott, a csizma és a kalap pedig egy kis country-stílust is idézett. Imádtuk!
  • A virágminta minden nyáron jó választás, ezt vallja hazánk első divatbloggere, Festy is, aki egy trópusi virágmintás rompert viselt a fesztiválon.
  • Cinthya Dictator szinte minden nap kint volt a Szigeten, sajnos azonban nem posztolt mindegyik outfitjéről. Kifejezetten szerettük rajta ezt a batikolt hatású ruhát és felsőt, ráadásul a batikolt minta óriási trend volt az idei fesztiválszezonban.
  • Ha már a trendeknél tartunk, meg kell említeni a neonszíneket is, amit kimondottan sokan választottak a sztárok közül. A legbevállalósabb Nagy Niki blogger szettje volt, aki ráadásul a '90-es évek egyik nagy kedvencét, a biciklisnadrágot is bevállalta.
  • Kabát Péter párja, Róka Adrienn is hozott egy kis neonvibrálást. A farmersorthiz és a kötött pulcsihoz neonzöld sportcipőt húzott.
  • A youtuber Hédinke a neonnarancsra szavazott, imádtuk ezt az összeállítást: a cipő, a nadrág és a neon crop top szuper összhangban volt.
  • Kulcsár Edina többféle szettet is megmutatott a Sziget hete alatt. Kedvencünk ez a farmerruhás összeállítás volt, ami önmagában nem volt túl fesztiválos, de a frizurával és a neon manikűrrel igazán vagány lett.
  • Liptai Claudia a klasszikus stílusnál maradt. Egy piros maxiruhát választott, ami laza és nőies volt.
  • Kissé kilógott a sorból Kárpári Rebeka szettje, ő maradt inkább a fekete, teljesen letisztult stílusnál, és egy pántos rövid ruhát viselt. Kifejezetten tetszett viszont, hogy vagány bakanccsal kombinálta, így volt egy kis kontraszt a szerelésében. Barátnője, Nagy Kata csipkeruháját is imádtuk!
Bele is halhat plasztikafüggőségébe Katie Price - A családja nagyon aggódik érte http://www.life.hu/trend/20190812-katie-price-plasztika-fuggosege-nem-iser-hatarokat.htmlKomoly aggodalomra adnak okot a Katie Price-ról most megjelent fotók. A híresség nem tud leállni a függőségével, családja pedig attól fél, hogy bele fog halni a sok plasztikai műtétbe. Trend--Testhezálló ruhában villantott Orosz Barbi - Ez a nap legszexibb fotója!http://www.life.hu/trend/20190812-orosz-barbi-szorfruhaban-villantott-mellbimbot.htmlOrosz Barbitól megszokhattuk már a dögös képeket, ezúttal azonban tényleg nem szégyenlősködött a műsorvezető. TrendOrigoHeti trendjelentés: Tori Spelling túltolta a plasztikázásthttp://www.life.hu/trend/20190808-heti-trendjelentes-szerepel-benne-tori-spelling-julianne-moore-dakota-johnson.htmlA héten sem maradtunk izgalmas vörös szőnyeges pillanatok nélkül, mutatjuk is az elmúlt napok legemlékezetesebb ruháit! Trend--Mihalik Enikő félmeztelenül hajókázik - Fotó!http://www.life.hu/trend/20190812-mihalik-eniko-felmeztelenul-hajokazik-spanyolorszagban.htmlA magyar szupermodell a spanyol szigetvilágon nyaralgat. De nemcsak Ibizán tölti idejét Mihalik Enikő, a modell hajóval barangolja be a kisebb szigeteket. Trend--Ő a Victoria's Secret első transznemű modellje – Fotókhttp://www.life.hu/trend/20190806-valentina-sampaio-a-victorias-secret-fehernemu-marka-ekso-transznemu-modellje.htmlHabár 2018-ban már ott volt a Victoria's Secret nagyszabású divatshow-jának castingján, végül nem szerződtették le. Néhány hónappal később azonban Valentina Sampaio hivatalosan is a fehérneműmárka első transznemű modellje lett. Trend--Ciki! Tevepatát villantott Hailey Baldwin, Justin Bieber feleségehttp://www.life.hu/trend/20190806-tevepatat-villantott-hailey-baldwin-justin-bieber-felesege.htmlA minap kínos képek születtek az egyébként kiváló stílusérzékéről híres szupermodellről, Hailey Baldwinról. Justin Bieber felesége egy sztreccs biciklisnadrágban villantott nagyot. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.