A héten sem maradtunk izgalmas vörös szőnyeges pillanatok nélkül, mutatjuk is az elmúlt napok legemlékezetesebb ruháit!

  • Penélope Cruz, akinek a vörös szőnyeges ruhái számunkra általában kicsit túl soknak bizonyulnak, ezúttal nagyszerűen vette az akadályt a Fájdalom és dicsőség című legújabb filmjének londoni premierjén. Érdekes, mert szinte azonnal rávágnánk, hogy egy Chanel ruháról van szó - a színésznő egyébként is imádja a divatházat -, de ezúttal egy Ralph & Russo darabot választott, ami csodásan állt rajta.
Penélope CruzForrás: Getty Images
  • Taylor Swift öltözékéről pedig meg mertük kockáztatni, hogy egy Versace kreációról van szó, ami most be is jött. A színes romper és a hozzá tartozó zakó egyébként jól is állt az énekesnőnek a Teen Choice Awards eseményen, de valahogy a cipő is elütött, és ez a retró Barbie baba hatású frizura sem volt a kedvencünk. 
Taylor SwiftForrás: Getty Images
  • A héten szintén csalódást okozott az egyébként kifinomult ízléséről híres Priyanka Chopra. A színésznőt valahogy összenyomta ez a nadrágos outfit, a bokájához illeszkedő masni sem jött be, habár az áttetsző blúz és annak masnis megoldása nem volt rossz. 
Priyanka ChopraForrás: Getty Images
  • Cate Blanchett is nagyon megosztó tud lenni a vörös szőnyegen. Már megszokhattuk tőle ezeket a drámai részleteket, de valahogy sokszor félremegy az egész. Ezúttal sem igazán tetszett nekünk ez az outfit többi részétől anyagában és színében is elütő ujjmegoldás, ami egyébként láthatóan profin lett kivitelezve.
Cate BlanchettForrás: Getty Images
  • A múlt hét végén mutatták be New Yorkban a Victoria's Secret őszi kollekcióját. Nem hiányozhatott az eseményről a híres fehérneműmárka legszebb angyala, Palvin Barbi sem. A magyar modell csodálatosan nézett ki: a szoknya színei, a maszkulin vonalakat képviselő ing is szuper választás volt, nem beszélve a gyönyörű melltartóról.
Palvin BarbiForrás: Getty Images