Így lesz újra friss és ropogós a szikkadt kenyér

Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Keny%C3%A9r#/media/File:Kenyer_3_kgos_kemenceben_sult.jpg -
konyhai trükkök trükk kenyér sütő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Létezik egy egyszerű módszer arra, hogyan varázsolhatsz a szikkadt kenyérből újra finom ropogósat.

Ha megszikkad a pár nappal ezelőtt vett kenyered, ne dobd ki! Létezik egy egyszerű módszer, amellyel újra friss ropogóssá varázsolhatod.

A Daily Mail azt írja, csupán a sütőt kell előmelegíteni 150 fokra, közben pedig a kenyeret egy pillanatra megmártani a vízben a csap alatt. Ezt követően a nedves kenyér mehet be a sütőbe 10–12 percre.

Ha kivesszük a sütőből, szinte olyan lesz, mintha akkor vásároltuk volna.

Így lesz újra friss a kenyér Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Keny%C3%A9r#/media/File:Kenyer_3_kgos_kemenceben_sult.jpg
Vécézési szokásainkra derült fényhttp://www.life.hu/otthon/20190814-vecezesi-szokasainkra-derult-feny.htmlVécéhasználati szokásainkra derült fény nemrég. OtthonOrigoÖrdög Nóra és Stohl András közös műsort kapott a TV2-nhttp://www.life.hu/otthon/20190814-ordog-nora-es-stohl-andras-kozos-musort-kapott-a-tv2n.htmlAz Újratervezés című lakásfelújító műsort fogják együtt vezetni. OtthonOrigoKiadó Winston Churchill egykori legénylakása Londonbanhttp://www.life.hu/otthon/20190813-kiado-winston-churchill-egykori-legenylakasa-londonban.htmlKiadó Winston Churchill egykori londoni legénylakása, amelyben a későbbi miniszterelnök politikai pályafutásának kezdetén élt. OtthonOrigoÉpítészeti katasztrófák: vicces és rémisztő fotókhttp://www.life.hu/otthon/20190813-epiteszei-katasztrofak-vicces-es-remiszto-fotok.htmlCikkünkben igazi építészeti katasztrófákat gyűjtöttünk össze. Viccesek, mégis rémisztőek. OtthonOrigoJön az újabb poloskainvázió: új fajok is felbukkanhatnakhttp://www.life.hu/otthon/20190811-jon-az-ujabb-poloskainvazio-uj-fajok-is-felbukkanhatnak.htmlAz Agrároldal.hu-nak adott interjút Vétek Gábor, a Szent István Egyetem Rovartani Tanszékének munkatársa. A szakember nem sok jóval kecsegtet. OtthonOrigo5 lakberendezési trend, ami szerencsére már a múltéhttp://www.life.hu/otthon/20190801-5-lakberendezesi-trend-ami-szerencsere-mar-a-multe.htmlA divat nem csupán az öltözködésben van jelen, az otthoni környezetünkben is fontos szerephez jut. Az elmúlt évtizedek legnagyobb lakberendezési trendjei közül válogattuk ki azt az ötöt, amely ma már szinte megbocsáthatatlan divatbakinak számít. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.