Nyári Edit elárulta, mikor érkezhet a második baba

Forrás: Fem3 Café -
Nyári Edit baba család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyári Edit kisfia két hónapja született meg, de az újdonsült anyuka máris a második babán gondolkozik. 

Nyári Edit kisfia, Kálmán Emánuel két hónapja látta meg a napvilágot, a keresztelője pedig éppen az édesanyja és az édesapja első házassági évfordulóján volt. A friss szülők nagyon boldogok, és máris a második babán gondolkoznak.

Nyári Edit máris a második babán gondolkozik Forrás: Fem3 Café

"Persze betartjuk az orvos által előírt egy évet, de nem bánnánk, ha mielőbb megérkezne a második baba. Férjem és a testvére között is kicsi a korkülönbség, mint ahogy köztem és a húgom között is csak 4 év van" - mondta Edit a Best Magazinnak.

Caramel felesége, Szilágyi Szilvi friss fotót posztolt a kislányukról, Szofirólhttp://www.life.hu/csalad/20190816-caramel-felesege-szilagyi-szilvi-friss-fotot-posztolt-kislanyukrol-szofirol.htmlCsodaszép portré készült Caramel feleségéről, Szilviről és kislányáról, Szofiról. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoMásodik babáját várja VV Zseraldinhttp://www.life.hu/csalad/20190816-masodik-babajat-varja-vv-zseraldin.htmlVV Zseraldin a ValóVilág nyolcadik szériájában tűnt fel, azóta pedig boldog feleség és anya. Család--Magánéletéről vallott Balla Eszterhttp://www.life.hu/csalad/20190816-maganeletrol-vallott-balla-eszter.htmlBalla Eszter elárulta, ki vigyáz három gyermekére, amikor dolgozik, és 19 év után hogyan tartják fenn a tüzet a kapcsolatukban a férjével. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoSzucsánszki Zita és Elek Gábor először mutatta meg tüneményes kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20190815--szucsanszki-zita-es-elek-gabor-eloszor-mutatta-meg-kisfiat-leventet.htmlA kézilabdázó, Szucsánszki Zita és Elek Gábor a Fradi kézilabda csapatának vezetőedzője végre megmutatták gyermeküket. A szülők elárulták: most Levente körül forog a világ. Család--Gólyahír: babát vár Ashley Grahamhttp://www.life.hu/csalad/20190814-babat-var-ashley-graham-plus-size-modell.htmlA világ legsikeresebb plus size modellje kisbabát vár. Az örömhírt a közösségi oldalán jelentette be, egyúttal gömbölyödő pocakját is megmutatta. Család--Gyönyörű tinédzserré cseperedett Ben Affleck és Jennifer Garner nagylánya, Violethttp://www.life.hu/csalad/20190813-gyonyoru-tinedzserre-cseperedett-ben-affleck-es-jennifer-garner-nagylanya-violet.htmlBen Afflecket nagyobbik lányával kapták le a lesifotósok. Violet gyönyörű tinédzserré cseperedett, aki le sem tagadhatná édesanyját, Jennifer Garnert. CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.