Egy nő igen kreatív módot talált arra, hogy a férje, aki nem a szavak embere, nonverbális módon ki tudja mutatni a szeretetét, ezt pedig meg is osztotta az internet népével.

Sok kapcsolatban okoz törést, ha az egyik fél nem képes a másik számára elvárt módon kimutatni a szerelmét. A legtöbb pár esetében ez a „szeretlek" szó rendszeres használatát jelenti, de mi a helyzet akkor, ha a másik nem tudja kimondani?

A nő azt hitte, a férje már nem szereti őtForrás: Shutterstock

A Bright-Eyed Bad Wolf álnéven író nő, a Tumblr-en osztotta meg tapasztalatait, hogy példával szolgáljon más párok számára. Nagyon hiányolta ugyanis, hogy hozzá hasonlóan a férje is gyakran mondja: „szeretlek". Először azt gondolta, elmúltak a férfi iránta táplált érzései, de eszébe jutott, hogy lehet, hogy a párja egyszerűen csak nem tudja szavakkal kifejezni magát. Kitalált hát egy közös jelet, ami nem más, mint három apró simogatás vagy leheletfinom nyomás a bőrön, ami lehet a hát, a kar vagy épp a térd is.

Ez pedig remekül bevált, azóta a férje rendszeresen adja jelét a szerelmének, az ilyen fajta titkos mozdulatok teljesen beépültek a mindennapjaikba.