Szabó Kitti, a Barátok közt egykori sztárja beszámolt szülése részleteiről

Szabó Kitti szülés Barátok közt gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Kitti, a Barátok közt egykori sztárja első gyermeke szüléséről osztott meg részleteket. Császármetszéssel jött világra Félix.

Fiatalon vált anyukává Szabó Kitti. A Barátok közt egykori szereplője 25 éves, és először saját vlogján számolt be szülésének részleteiről. Félixet császármetszéssel kellett világra hoznia, a természetes útra ugyanis sajnos nem volt lehetőség.

Február 4-re voltam kiírva programozott császárra, mivel Félix nem fordult meg. A császármetszés nálam életmentő műtét lett volna, a baba fekvése miatt nem tudtam volna természetes úton megszülni – idézi a Blikk a fiatal anyukát. – Voltak nehéz időszakok, amikor keveset aludtunk, vagy napokig azért sírtam, mert ráesett Félix fejére a telefon. Ám akárhányszor ránézek a kisfiamra és az apukájára, Martinra, tudom, bármit megérnek nekem” – tette hozzá Kitti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.