Tóth Gabi teljesen kiakadt, hogy senki sem akar neki segíteni

Forrás: Instagram / Tóth Gabi -
Tóth Gabi felháborodás várandós terhes énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi értetlenül áll azelőtt, hogy az emberek ennyire nem figyelnek egymásra. Nemrég neki is egy igen kellemetlen szituációban volt része, amit el is mesélt Instagram-követőinek.

Az énekesnő majd' kicsattan a boldogságtól, hiszen első gyermekét várja, ezt a csodás időszakot azonban beárnyékolja valami. Rendszeresen azt tapasztalja ugyanis, hogy az emberek nem szeretnek segíteni neki. Ahogy a Blikk megírta, Instagram-oldalán egy videóban mesélt Gabi arról, amikor bevásárlás közben leejtette a kártyáját, de a mögötte állók közül senki sem ajánlotta fel a segítségét, így neki kellett lehajolnia érte. Tóth Gabi minden követőjét arra kérte, hogy figyeljenek jobban a körülöttük lévő emberekre.

Tóth Gabi minden követőjét arra kérte, hogy figyeljenek jobban a körülöttük lévő emberekre Forrás: Instagram / Tóth Gabi

Kicsivel több mint egy hónappal ezelőtt ugyan kertészkedés közben még láthatóan könnyedén le tudott hajolni az énekesnő, de azóta vélhetően a pocakja miatt ez már nehezebben megy a számára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.