Korábban összeszedtünk az elmúlt évek legbotrányosabb VMA szereléseit, most pedig megmutatjuk az idei év legextrémebb szettjeit. Tegnap este adták át New Jersey-ben az MTV zenei díjakat, és ugyan sok világsztárt hiányoltunk az eseményről, izgalmas ruhákból így sem volt hiány. 

Furcsa módon idén nem nagyon tudtunk kedvenc outfitet választani a gáláról, talán azért sem, mert kedvenc világsztárjaink ezúttal nem voltak jelen a díjátadón. Extrém ruhák azért így is bőven akadtak, legyen szó mély dekoltázsról, vagy éppen jelmezszerű darabokról. Ketten még Britney Spears 2001-es híres kígyós feléépését is megidézték. Azt hinné az ember, hogy azóta változott annyit a világ, hogy élő állatot ne használjunk kiegészítőként, de Tana Mongeau és H.E.R. is rácáfolt erre.

 

Kattints a képre, és nyisd meg a galériát a legextrémebb ruhákért!

Forrás: Getty Images
A top 15 legsokkolóbb és legbotrányosabb ruha az MTV VMA-díjátadók történetéből


Ma, azaz hétfő este adják át az MTV Video Music Awards díjakat. A rajongókat nemcsak a díjazottak személye, de a vörös szőnyeges bevonulás is izgalomban tartja. Nem is csoda, hiszen ez kifejezetten olyan esemény, ami évről évre okoz meglepetéseket. A 90-es évek végétől vettük sorra a legsokkolóbb és legbotrányosabb ruhaválasztásokat, így már csak egy kérdés marad: idén vajon ki lesz a legfeltűnőbb jelenség a vörös szőnyegen?