Pápai Jocit és Lékai Mátét is jelölték a legjobb apa címre

legjobb apa Lékai Máté Pápai Joci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pápai Jocit, Lékai Mátét, Rákóczi Ferit, Harsányi Leventét és Simon Kornélt is jelölték idén az APA Magazin Év Apája díjra. A híres apukák közül ezúttal Pápai Joci és Lékai Máté meséltek arról, mit éreztek, amikor megtudták, hogy gyermekük születik.

Lékai Máténak idén januárban született meg kisfia, Noé. Kicsit több mint fél év távlatából emlékezett vissza a Veszprém és magyar válogatott kézilabdása azokra a pillanatokra, amikor megtudta, hogy Rami gyermeket vár, majd világra jött a kis trónörökös.

Lékai Máté és Kiss Ramóna kisbabájukkal utaztak a tengerhez Forrás: Origo

A világ legboldogabb embere voltam, amikor megtudtam, hogy Rami babát vár, már nagyon szerettünk volna szülők lenni. Amikor megszületett Noé, akkor tudatosult bennem, hogy tényleg én vagyok a világ legboldogabb embere" – kezdte Máté, majd azt is elmondta, hogy igyekszik minden feladatból kivenni a részét:

„Nem viccelek, még egy peluscsere is földöntúli boldogsággal tölt el."

Pápai Joci és a gyerekei Forrás: Red Lemon

Pápai Jociékat kicsit meglepetésként érte első gyermekük érkezése, még szinte egy éve sem voltak együtt párjával, amikor megtudták, hogy babát várnak. Akkor még Joci szüleinél laktak, az énekes három testvérével, és úgy érezték, nincsenek meg azok a körülmények, amelyek egy gyermek neveléséhez szükségesek. Aztán a kezdeti ijedtség után úgy döntöttek, belevágnak a családi élet kialakításába.

„Ma már tudom, hogy a legjobb dolog apukának lenni. Amikor csak tehetem, gyerekek között vagyok, igyekszem a hátrányos helyzetű gyermekeknek is minél több fronton segíteni. Ott igazán őszinte lehetek, és a gyerekek is őszintén közelednek" – mesélte Joci, majd hozzátette: „A saját gyerekeimnek mindent megadok, amit tudok, a tenyeremen hordozom Hannát és Zalánt. Bízom benne, hogy jó apuka vagyok, és arra törekszem, hogy elsősorban a barátjuk lehessek, és mindenben támogassam őket."

Az APA Magazin idén második alkalommal szervezi meg az Év Apája díjátadót, ahol több kategóriában hirdetnek majd győztest. Többek között a Cool Apák, Hős Apák, Sportos Apák, Ismert Apák, sőt az Inspiráló Nagypapák is várják a szavazatokat 2019. szeptember 5-ig ITT.

Tóth Gabinak elege lett a gyalázkodó kommentekbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190827-toth-gabinak-elege-lett-a-gyalazkodo-kommentekbol.htmlTóth Gabi úgy döntött, itt az ideje, hogy tegyen valamit az internetes bántalmazás ellen. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoVizes testtel pózol apró bikiniben Labancz Lilla: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190827-vizes-testtel-pozol-apro-bikiniben-labancz-lilla.htmlLabancz Lilla a medence mellől, vizes testtel jelentkezett be a közösségi oldalán.TV + SztárokOrigoMedveotthonban járt Berki Krisztián és Mazsihttp://www.life.hu/sztarok/20190827-medveotthonban-jert-berki-krisztian-es-mazsi.htmlBerki Mazsi Veresegyházán kapott puszit egy medvétől. TV + Sztárok--Szerelmes fotót posztolt Ábel Anita: így romantikázik olasz párjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190826-szerelmes-fotot-posztolt-abel-anita-igy-romantikazik-olasz-parjaval.htmlValószínűleg Triesztben ismerkedett meg Ábel Anita és olasz kedvese – erre következtethetünk a fotóhoz írt rövid szövegből. TV + SztárokPotyogtak a könnyei Hódi Pamelánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190827-potyogtak-a-konnyei-hodi-pamelanak.htmlHódi Pamela sírva fakadt az Ázsia Expressz forgatásán. TV + SztárokOrigoKorda György felháborodott, súlyos hitelrontás áldozata letthttp://www.life.hu/sztarok/20190827-korda-gyorgy-felhaborodott-sulyos-hitelrontas-aldozata-lett.htmlNem titok, hogy léteznek úgynevezett lájkvadász weboldalak, akik magukat hiteles médiumként próbálják feltüntetni, de a háttérben az a bizonyos üres lufi lebeg, ami előbb-utóbb kipukkan. Egy ilyen oldalon jelent meg egy interjú Korda Györggyel, de a táncdalénekes sosem nyilatkozott nekik. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.