Úszógumit villantott Kulcsár Edina

Forrás: Instagram -
fotó Kulcsár Edina úszógumi Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edináról édesanyja készített egy fotót, ám az nem úgy sikerült, ahogyan azt a gyönyörű sztáranyuka elképzelte.

Kulcsár Edina édesanyja lefotózta lányát és férjét, Csutit. A kép remekül sikerült, ám a gyönyörű sztáranyuka szerint mégsem lett tökéletes, ugyanis, ahogyan ő fogalmaz, nem számított rá, hogy a képen feltűnik az oldalsó „úszógumija".

A felvételt azért feltöltötte a közösségi oldalára, és viccesen megjegyezte, most, hogy vége a nyárnak, elkezd dolgozni a beachbody-n.

Egészséges táplálkozás és heti öt edzés lehet a lapos has titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190829-egeszseges-taplalkozas-es-heti-ot-edzes-lehet-a-lapos-has-titka-heather-milton-testmozgas.htmlMindannyian milliószor hallottuk már, hogy a lapos has elsősorban a konyhában készül. Ezzel Heather Milton testmozgás-specialista is egyetért, ám hozzátette, a megfelelő eredményhez edzeni is kell. Sokat. Ez Zsír!Origo5 érv, amiért jobb, ha nem eszel (rendszeresen) cukrosathttp://www.life.hu/ez-zsir/20190829-5-erv-amiert-jobb-ha-nem-eszel-cukrosat.htmlSzinte senkinek nem könnyű lemondania a cukros ételekről, még akkor sem, ha tudjuk, millió előnye van, ha az egészségesebb ételekre fókuszálunk. Amy Gorin dietetikus most az amerikai Women's Health magazinnak arról beszélt, hogy elég, ha a hozzáadott cukrot tartalmazó ételek bevitelét csökkented a napi kalóriamennyiséged maximum 10%-ára. Ez Zsír!OrigoElőtte-utána fotón Király Linda: mintha kicserélték volnahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190828-elotteutana-foton-kiraly-linda-mintha-kicsereltek-volna.htmlEgy 2019 januári és egy 2019 augusztusi fotót tett egymás mellé Király Linda, hogy szemléltesse, mekkorát változott a teste és az élete. Ez Zsír!OrigoCaramel életmódváltásának okairól mesélthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190826-caramel-enekes-eletmodvaltasanak-okairol-meselt.htmlCaramel felesége, Szilvi nemrég árulta el, hogy nyitottak egy újabb baba érkezésére, ám az énekes életében nem ez látszik az egyetlen változásnak. Ez Zsír!--Radics Gigi lélekben sokáig kövér kislány maradt a fogyása utánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190823-radics-gigi-leleben-sokaig-kovernek-kislany-maradt-a-fogyasa-utan.htmlRadics Gigi nagyon sokat edz azért, hogy megtartsa alakját, hiszen gyermekként komoly túlsúllyal küzdött. A kilók hiába tűntek el azonban, sokáig a fogyás után is kövér kislánynak érezte magát. Ez Zsír!--Ha betartod ezt a reggeli rutint, minden napod boldogan fog indulnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20190814-reggeli-rutin-a-boldog-napkezdeshez.htmlAz egészségünkhöz hozzátartozik a lelki kiegyensúlyozottság is. Azaz nemcsak a testnek, a léleknek is szüksége van törődésre, és nemcsak hébe-hóba, hanem a mindennapokban is. Ennek fontos eleme lehet, hogy már ébredésnél tudatosan odafigyelsz rá, és olyan reggeli rutint alakítasz ki, amely pozitívra hangol, így az egész napodnak boldog érzésekkel, feltöltekezve vághatsz neki. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.