Curtis és Kriszti hetente egyszer a nagymamára hagyják gyermeküket, hogy kettesben is lehessenek: ezért támadják az anyukát. 

Curtis és Kriszti közös gyermeke csak néhány hete született meg, a pár pedig hetente egyszer néhány órára elszabadul, hogy kettesben legyenek. Emiatt persze sokan támadják az újdonsült anyukát, aki szerint azonban nagyon fontos ez a néhány óra a férjével.

Curtis és Kriszti gyakran járnak el kettesbenForrás: Insatgram/Curtis

"Ha elmegyünk otthonról, arra mindig figyelünk, hogy Doni a saját megszokott környeeztében legyen, ezért olyankor anyukám jön át hozzánk, aki egyébként pár percre lakik tőlünk. Tény, hogy heti rendszerességgel beiktatunk egy randinapot, amire mindkettőnknek szükségünk van. Jó érzés csinosan felöltözni, nyugodtan megvacsorázni, és kéz a kézben sétálni, de eddig két és fél óra volt a legtöbb, amit külön töltöttem a kisfiamtól" - mondta a Best Magazinnak Kriszti. "A várandósságom alatt megfogadtam, nagyon odafigyelek majd arra, hogy ne szoruljon háttérbe a kapcsolatunk, megmaradjanak a romantikus pillanataink, és ne hagyjam el magam" - tette hozzá.