Harpers Bazaar vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy minden év szeptemberében, idén is megrendezésre került a New York-i divathétre időzített BAZAAR ICONS gála, a Harper's BAZAAR divatmagazin rendezvénye. A híres Plaza Hotelben rengeteg sztár, köztük modellek gyűltek össze a divatünnepre. A vörös szőnyegen szokás szerint fantasztikus, de kevésbé szerencsés ruhaválasztásokat is láthattunk. Most az utóbbiakat mutatjuk meg!
  • Az egyik kedvenc modellünk, és a stílusát is kifejezetten szeretjük, de ez a Zac Posen ruha most egy kicsit sok volt. A rendkívül drámai darab a kifutón biztosan csodásan fest, de a vörös szőnyegen túl sok volt, a modell pedig teljesen elveszett benne.
Winnie Harlow Forrás: Getty Images for Harper's BAZAAR/DIMITRIOS KAMBOURIS/Dimitrios Kambouris
  • Nem is értjük, mi történt Heidi Klummal. Az elmúlt évek dekoltázskirálynője ezúttal rendkívül visszafogott, ráadásul garbós ruhában pózolt, aminek a sziluettje egyébként látványos volt.
Heidi Klum Forrás: Getty Images for Harper's BAZAAR/DIMITRIOS KAMBOURIS/Dimitrios Kambouris
  • A híres üzletember és mérnök, Elon Musk édesanyja, Maye Musk is nagy favoritunk, de ezúttal az ő választásától sem voltunk elájulva, habár a frizurája kifejezetten bejött.
Maye Musk Forrás: Getty Images for Harper's BAZAAR/DIMITRIOS KAMBOURIS/Dimitrios Kambouris
  • Josephine Skriver ruháját a 2000-es évek elején tudnánk elképzelni, ahogy Britney, vagy Christina Aguilera viseli. A mellrész kissé közönséges lett, és nekünk legalábbis a színek sem tetszenek.
Josephine Skriver Forrás: FilmMagic/Empire Images/Thestewartofny
  • Kat Graham ruhája se lett a kedvencünk. Túl sok, túl bonyolult, ami nem válik a ruha előnyére.
Kat Graham Forrás: Getty Images for Harper's BAZAAR/(C)Kevin Mazur/(C)Kevin Mazur
  • Hasonló az érzésünk ezzel az Atelier Versace ruhával, amit Hannah Jeter viselt. Mondjuk egy revüben biztosan jól mutatna.
Hannah Jeter Forrás: Getty Images for Harper's BAZAAR/DIMITRIOS KAMBOURIS/Dimitrios Kambouris
  • Az abszolút dekoltázskirálynő az énekesnő, Caroline Vreeland lett. Ez így már túl sok a jóból.
Caroline Vreeland Forrás: Getty Images for Harper's BAZAAR/DIMITRIOS KAMBOURIS/Dimitrios Kambouris
  • A kevésbé ízléses darabok közé tartozott a columbiai származású modell, Daniela Lopez ruhája is, aminek a felső része egy fűzőre hajazott, alul pedig az áttetsző anyagnak köszönhetően popsi villant.
Daniela Lopez Forrás: FilmMagic/Empire Images/Thestewartofny

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.