Mindenét pénzzé teszi Xantus Barbara: új életet kezd

Forrás: FEM3 Café -
ház újrakezdés otthon Xantus Barbara eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Ripost számolt be arról, hogy Xantus Barbara eladta vidéki csalűdi házát és máshol kezd új életet.

A lap egyik olvasója szúrta ki, hogy a színésznő több dolgot is árul a Facebook Marketplace-en. A medence és a kosárpalánk mellett az autóját is eladásra kínálta. A lap természetesen megkereste Barbarát is, aki megerősítette a költözést.
"Eladtuk a családi vidéki házunkat, de szintén vidéken vettünk is egy másikat" - mondta a színésznő, hansúlyozva, hogy nem magánéleti gondok miatt költözik.

Xantus Barbara költözik Forrás: FEM3 Café
Michael Jordan egymillió dollárt ajánlott fel a Dorian hurrikán áldozatainak megsegítésérehttp://www.life.hu/sztarok/20190911-michael-jordan-egymillio-dollart-ajanlott-fel-a-dorian-hurrikan-aldozatainak-megsegitesere.htmlA legendás kosárlabdázó, Michael Jordan egymillió dollárt ajánlott fel a Dorian hurrikán bahamai áldozatainak megsegítésére. TV + Sztárok--Britney Spears bikiniben mutatta meg magát - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-britney-spears-bikiniben-mutatta-meg-magat.htmlBritney Spears újra bomba formában van és ezt most a rajongóinak is megmutatta. TV + Sztárok--Gyanúsan gömbölyödik Jennifer Garner pocakja - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-gyanusan-gombolyodik-jennifer-garner-pocakja.htmlJennifer Garner kerekedő pocakjáról lesifotók készültek. TV + Sztárok--A főiskola alatt szexuálisan bántalmazták Camila Mendes színésznőthttp://www.life.hu/sztarok/20190911-a-foiskola-alatt-szexualisan-bantalmaztak-camila-mendes-szinesznot.htmlCamila Mendes elárulta, a főiskola alatt szexuálisan bántalmazták. A megrázó eset később az egyik tetoválást ihlette. TV + Sztárok--Cooky párja, Debóra megmutatta alakját szülés után - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-cooky-parja-debora-megmutatta-alakjat-szules-utan.htmlCooky párja, Debóra megmutatta, milyen csinos: kétgyermekes anyukaként elképesztő alakja van. TV + Sztárok--Kylie Jenner pucéran öleli gyermeke apját - Fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190911-kylie-jenner-puceran-oleli-gyermeke-apjat.htmlKylie Jenner nem rejtegeti idomait: pucér fotót tett közzé magáról. TV + Sztárok--





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.